Blog

Pe acest blog aveti acces la urmatoarele informatii despre:

  1. Lectii de Engleza
  2. Lectii de Germana
  3. Lectii de Romana
  4. De vorba cu profesorul
  5. Just a little English

Scoala de vara 2019 - Global Learning


scoala de vara engleza germana

Cauti in Bucuresti un curs de limba engleza sau germana pentru copilul tau? Ai ajuns exact unde trebuia!

SCOALA DE VARA - Global Learning La noi cursurile intensive de engleză pentru copii și adolescenți sunt împărțite în module de doua saptamani.

Scrieti-ne e-mail la: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.si/sau sunati-ne la telefon: 0723642817

Poți alege unul, două sau chiar toate cele patru module, în funcție de cum iți dorești. Copiii din clasele II-IV vor învăța engleza prin intermediul filmelor, teatrului, al poveștilor si al jocurilor. Pentru elevi, cursurile au la baza teme interesante. Împărțim rolurile si facem repetițiile. Înscrierea se face prin e-mail la: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. si telefon: 0723642817

curs gratuit romana engleza bacalaureat

 

Curs gratuit de romana si engleza pentru bacalaureat

Vara aceasta deschidem un curs gratuit intensiv de limba romana si engleza pentru elevi de liceu.
Pentru ca exista multi elevi de liceu ai caror familii nu isi permit sa le acorde sprijin suplimentar prin meditatii pentru bacalaureat, deschidem noi, la Global Learning, o grupa de opt elevi care sa vina in aceasta vara, timp de o luna de zile zilnic, pentru a trece cu rabdare si atentie prin toata sau prin aproape toata materia. Doi elevi s-au inscris deja, va rog pe toti cei care cunoasteti familii in care copiii nu pot fi ajutati, sa le spuneti si sa ne contactati ori in privat ori pe Facebook. Multumim!

Sa meritam 10 la bac!


ia si tu nota 10 la bac

 

Sa meritam 10 la bac!

Asa cum am promis, am deschis acest curs gratuit pentru elevii de liceu. Ne intalnim deja de doua saptamani. La limba romana am ajuns la literatura interbelica, la engleza, reported speech. Locuri mai sunt si mai avem doua saptamani de curs, va mai puteti inscrie, nu uitati, va asteptam!
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

0723642817
#scoaladevara
#cursgratuit

Va spuneam ca la noi copiii sunt profesori, nu? Iata-i!


la noi copiii sunt profesori

Iata-ne la scoala de vara!

Inscrie-te si tu la 0723642817 sau la
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 
Va spuneam ca la noi copiii sunt profesori, nu? Iata-i!
Micul profesor de astazi, maine va face prezentari interesante, va putea vorbi public fara multe emotii, va avea vocabular bogat, isi va sustine cu tarie cauza! Ca sa nu mai spunem ca nimeni nu uita o lectie, pe care a predat-o el.
Aici, intr-o zi a predat Dragos, in alta, Rebeca si tot asa.
Este o bucurie continua!

 

Global Learning

Educatia – Pasaportul catre o viata mai buna

Va doriti pentru copilul dvs. un profesor care sa ii fie alaturi in procesul de invatare, creand lectii vesele si interesante, aducand idei si situatii noi care sa il motiveze pe copil sa lucreze cu atata placere, incat sa isi doreasca sa nu lipseasca niciodata? Vezi...

Contact

logo white2

E-mail: info@global-learning.ro

Telefon: +40 723 642 817

Adresa: Str. Ion G. Racoțeanu 7A, Sector 3, Bucuresti, Romania, 030891

Back to top

Pentru a oferi servicii mai bune, utilizam cookies. Continuand sa utilizati site-ul nostru, acceptati si sunteti de acord cu Termenii, conditiile si Politica de confidentialitate.