Global-Learning.ro

Zweisamkeit - Manchmal klingt Deutsch poetisch...
Zweisamkeit  descrie sentimentul de a fi in doi...
In timp ce Einsamkeit inseamna singuratate, cum eins inseamna unu, Zweisamkeit ne duce cu gandul la caldura, intimitatea si dragostea de a fi in doi, stim ca zwei inseamna doi.
 
Cuvantul "impreuna" exista si in alte limbi, insa pentru semnificatia de impreuna cuprinzand numai doi oameni, iata ca nu toate popoarele au simtit nevoia de un cuvant distinct. Ca dovada, in limba engleza Zweisamkeit se traduce prin togetherness.
 
Cuvantul este frumos si datorita repetitiei grupului "ei" si prin superba lui semnificatie:  a fi impreuna, in doi.
Pentru lectii gratuite de limbă engleză,  germană si română pentru straini, abonati-va acum la newsletterul nostru pe site-ul www.global-learning.ro 
Va trimitem in fiecare saptamana  cate o lecție foarte utila, care, pentru a va fi mai usor, va avea si format video si text.
Daca va doriti sa urmati cursuri de limbi straine, va asteptam cu drag la sediul nostru din str Ion Racoteanu nr 7 sector 3 langa Bv. Unirii.

Vreau sa aflu mai multe despre cursurile de limba germană

Global Learning

Educatia – Pasaportul catre o viata mai buna

Va doriti pentru copilul dvs. un profesor care sa ii fie alaturi in procesul de invatare, creand lectii vesele si interesante, aducand idei si situatii noi care sa il motiveze pe copil sa lucreze cu atata placere, incat sa isi doreasca sa nu lipseasca niciodata? Vezi...

Contact

logo white2

E-mail: info@global-learning.ro

Telefon: +40 723 642 817

Adresa: Str. Ion G. Racoțeanu 7A, Sector 3, Bucuresti, Romania, 030891

Back to top

Pentru a oferi servicii mai bune, utilizam cookies. Continuand sa utilizati site-ul nostru, acceptati si sunteti de acord cu Termenii, conditiile si Politica de confidentialitate.