Whiteboard5 01

Atentie, cere cazul DATIV.
 
Prepozitiile discutate de noi in aceasta ora au fost: an, ab, von....bis, um utilizate pentru a exprima timpul, apoi am mai vorbit despre cateva lucruri, dar mi-as dori sa va postez si voua aici cele mai importante dintre tablele captate de noi in timpul cursului.
 
 

Whiteboard7 01

Whiteboard9 01

 
 
Am incercat sa fie cat mai clare, dar sa le si explic: folosim prepozitia AN si cazul dativ pentru a exprima faptul ca ceva se intampla intr-o zi a saptamanii: am Montag, intr-un moment al zilei: am Morgen, intr-o zi pe care o indicam cu data din calendar: am 15. Februar si de o sarbatoare: am Muttertag.
 
Puteti descarca tablele de aici:
 
 

 

Global Learning

Educatia – Pasaportul catre o viata mai buna

Va doriti pentru copilul dvs. un profesor care sa ii fie alaturi in procesul de invatare, creand lectii vesele si interesante, aducand idei si situatii noi care sa il motiveze pe copil sa lucreze cu atata placere, incat sa isi doreasca sa nu lipseasca niciodata? Vezi...

Contact

logo white2

E-mail: info@global-learning.ro

Telefon: +40 723 642 817

Adresa: Str. Ion G. Racoțeanu 7A, Sector 3, Bucuresti, Romania, 030891

Back to top

Pentru a oferi servicii mai bune, utilizam cookies. Continuand sa utilizati site-ul nostru, acceptati si sunteti de acord cu Termenii, conditiile si Politica de confidentialitate.