Copilul tau a ajuns sa fie elev? Perfect! Inscrie-l acum la cursuri de engleza pentru scolari!

Curs de engleza pentru scolari elevi

Limba engleza a devenit obligatorie in toate domeniile vietii de astazi. Este important  sa fie invatata foarte bine inca din copilarie, cand asimilarea este mai rapida, iar copiii nu au examene multe si grele de sustinut la scoala Este bine ca engleza sa ajunga o a doua limba de conversatie a copiilor, inca din clasele primare.
Cursurile de engleza pentru copii (clasele II – IV si V - VIII) sunt interactive, foarte dinamice, adaptate foarte bine fiecarui cursant. Metodele si atmosfera de lucru sunt gandite sa sporeasca interesul si curiozitatea. In cadrul acestui curs de engleza, sunt activitati speciale jocuri interactive, interpretari de roluri, prin care  scolarii si elevii asimileaza gramatica, vocabularul si capata fluenta in exprimare.

Cursantii invata sa scrie correct sis a se exprime frumos, creand ei insisi carti de colorat si cartonase de invatat pentru cei mici, carora le devin tutori si pe care ii vor sprijini in invatare.
Vor invata sa compuna scrisori, povestiri si povesti scurte.

 

Cum este organizat un curs de engleza pentru elevi si scolari?

Grupele sunt intotdeauna restranse (maximum 6 – 8 cursanti).
Astfel incat fiecare copil sa primeasca atentie si indrumare speciale pentru el.
Cu ajutorul metodelor active, moderne, ne asiguram ca toti cursantii nostri ajung la cel mai bun nivel posibil de cunoastere a limbii engleze.
La finalul cursului, se vor evalua cunostintele in cadrul unor “Dialoguri finale” in cadrul carora copiii vor sta de vorba si se vor juca impreuna cu tinerii voluntari care ii vor sprijini de-a lungul intregului an. In urma acestor dialoguri, fiecare copil va descoperi cat de mult a invatat, cat de curajos si frumos foloseste limba engleza.
Cursurile de engleza se continua si in timpul verii in cadrul scolii de vara, sau clubului de vara, cum le place celor mari sa il numeasca. Activitatile de vara sunt frumoase, ca de vacanta, un divertisment cultural, lectura, filme, excursii si experimente, astfel incat notiunile de limba engleza sa se pastreze si sa se dezvolte si in timpul vacantei.

 

Daca doriti sa aflati mai multe informatii despre felul in care se desfasora cursul de engleza pentru elevi va invitam sa participati la o LECTIE DE ENGLEZA GRATUITA!

 

DA, VREAU SA PARTICIP LA O LECTIE DE ENGLEZA GRATUITA!

Metode folosite

  • Manuale, carti de activitati si caiete de lucru cu suport audio-video;
  • Materiale vizuale imagini, filme;
  • Creatie de carti proprii de colorat si de povesti;
  • Dialoguri pentru exersarea notiunilor;
  • Activitati de tutoriat, care ii stimuleaza si ii incurajeaza, le dau incredere, ei participa activ la lectii si ii ajuta si pe cei mici sa isi dezvolte cunostintele;
  • Interpretare de roluri din diferite  povesti;
  • Lectii de cultura si istorie a limbii engleze.

Structura si pret

Grupe clasele II – IV - V - VIII

  • Sedinta individuala: 80 lei / sedința, se va plati la fiecare sedinta.

sau

  • 1 sedinta de 120 de minute in fiecare saptamana - abonament 280 lei/luna (4 saptamani = 4 sedinte) + 1 sedinta pe luna in cadrul Clubului de Lectura si Conversatie

sau

  • Pachete semestriale 1250 lei / semestru (250 lei / luna) - oferta valabila doar pentru cei care se inscriu la data de 1 septembrie.

Fiecare semestru dureaza 5 luni:

- semestrul intai, de toamna-iarna, 01.09.2021 – 29.01.2022

- semestrul al doilea 01.02.2022 - 30.06.2022.

In cazul in care inscrierea se face dupa luna septembrie, din octombrie incolo, primul semestru se va plati lunar: cu abonament lunar de 280 de lei pe luna sau fiecare sedinta in parte, 80 lei / sedinta, urmand ca al doilea semestru sa poata fi achizitionat ca pachet întreg 1250 lei/semestru (250 lei / lună)

Pachetele semestriale se pot plati, la cerere, si in doua transe:

- prima transa, 50%, in primele 3-4 zile lucratoare ale fiecarui semestru

- a doua transa, 50%, în prima saptamana a lunii noiembrie 2021 pentru semestrul intai si in prima saptamana a lunii aprilie 2022 pentru semestrul al doilea.

In timpul verii (iulie-august) va punem la dispozitie cursurile scolii de vara.

Perioada: 1 Septembrie – 30 Iunie;
Cursuri Scoala de vara: Iulie-August.

Locatia: Strada Ion G. Racoțeanu 7, Sector 3, Bucuresti, C.P. 030891 (in apropierea intersectiei dintre Bulevardul Unirii si Calea Traian)

Program Cursuri


Cum va puteti inscrie?

Daca v-ati hotarat sa va inscrieti elevul la cursul de engleza pentru scolari sau doriti sa aflati mai multe informatii despre acesta, va invitam sa ne contactati la numarul de telefon +40 723 642 817 sau sa utilizati formularul de pe pagina de contact.

Totodata, pentru a afla mai multe detalii va invitam la o lectie GRATUITA de limba engleza. Pentru inscriere, accesati butonul de mai jos si va vom suna noi, in cel mai scurt timp.


formular de inscriere 2021 2022 poza

* Nota explicativa: cursurile oferite de noi sunt prin definitie meditatii, prin urmare nu veti primi o diploma de absolvire la finalizarea acestora. Daca doriti o certificare va indrumam cu cea mai mare placere catre examenele de diploma ale institutelor de limba straina auditate, cum ar fi British Council, Goethe Institut etc.

Global Learning

Educatia – Pasaportul catre o viata mai buna

Va doriti pentru copilul dvs. un profesor care sa ii fie alaturi in procesul de invatare, creand lectii vesele si interesante, aducand idei si situatii noi care sa il motiveze pe copil sa lucreze cu atata placere, incat sa isi doreasca sa nu lipseasca niciodata? Vezi...

Contact

logo white2

E-mail: info@global-learning.ro

Telefon: +40 723 642 817

Adresa: Str. Ion G. Racoțeanu 7A, Sector 3, Bucuresti, Romania, 030891

Back to top

Pentru a oferi servicii mai bune, utilizam cookies. Continuand sa utilizati site-ul nostru, acceptati si sunteti de acord cu Termenii, conditiile si Politica de confidentialitate.