Copilul tău este elev? Înscrie-l acum la cursuri de engleză KET,  PET, FCE, CAE,  pentru vârsta și nivelul lui de studiu!

Curs de engleză pentru elevi și școlari


Cursurile de engleză pentru elevi (clasele V - XII) sunt interactive, foarte dinamice, adaptate foarte bine fiecarui cursant. Metodele și atmosfera de lucru sunt gândite să sporească interesul și curiozitatea, să dezvolte gândirea critică și gândirea creativă. În cadrul acestui curs de engleză, sunt activități speciale: dezbateri, comentarii, jocuri interactive, interpretări de roluri, literatură sub formă de audiobookuri, anumite exerciții prin care elevii asimilează gramatica, vocabularul și capătă fluență în exprimare.

Elevii sunt pregătiți atât pentru a vorbi fluent și corect limba, cât și pentru a promova examenele cu recunoaștere internațională: KET,  PET, FCE, CAE.

 

Curs de engleză pentru elevi și școlari

Structura și prețul cursului:

Perioada: 1 Septembrie – 30 Iunie, două semestre,  la alegere cursurile se continuă și în timpul verii.

Fiecare semestru durează 5 luni:

- semestrul întâi, de toamnă-iarnă, 01.09.2021 – 29.01.2022

- semestrul al doilea 01.02.2022 - 30.06.2022.

Grupele sunt întotdeauna restrânse (maxim 6 – 8 cursanți).
Astfel încât fiecare elev să primească atenție și îndrumare speciale pentru el.

 

Orarul cursurilor:

 1. Luni 16:00, Engleză copii clasele II-III.
 2. Luni, 18:00 Engleză Conversațională nivel B1-B2 (elevi de liceu și adulți).
 3. Marți, 08:00 - Engleză elevi de gimnaziu nivel B1.
 4. Miercuri, 15:30 - Engleză elevi de gimnaziu nivel B1.
 5. Miercuri, 17:00 - Engleză copii 5 - 7 ani, începători.
 6. Vineri, 10:00  - Engleză nivel B1, elevi, studenți și adulți.
 7. Vineri 16:00 -  Engleză copii clasele III - IV.
 8. Sâmbătă, 08:00 - 10:00, Engleză nivel B2, elevi, studenți și adulți.
 9. Sâmbătă, 14:30 - Engleză pentru elevi de gimnaziu pregătire pentru B1.

 

Cursuri Școala de vară: Iulie-August.

 

Prețul cursului:

 • Ședința individuală: 80 lei/ședința, se va plăti la fiecare ședință.

sau

 • 1 ședință de 120 de minute în fiecare săptămână - abonament 280 lei/lună (4 săptămâni = 4 ședințe) + 1 ședință pe lună în cadrul Clubului de Lectură și Conversație

sau

 • Pachete semestriale 1250 lei/semestru (250 lei/lună) - ofertă valabilă doar pentru cei care se înscriu la data de 1 septembrie.

Locatia: Strada Ion G. Racoțeanu 7, Sector 3, București, C.P. 030891 (în apropierea intersecției dintre Bulevardul Unirii si Calea Traian)

Dacă doriți să aflați mai multe informații despre felul în care se desfășoară cursul de engleză pentru elevi, vă invităm să participați la o LECȚIE DE ENGLEZĂ GRATUITĂ!

 

DA, VREAU SA PARTICIP LA O LECTIE DE ENGLEZA GRATUITA!

 

Program Cursuri


Cum vă puteți înscrie?

Pentru înscriere, vă invităm să ne contactați la numărul de telefon +40 723 642 817, la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau să utilizați formularul de pe pagina de contact.


 

* Nota explicativa: cursurile oferite de noi sunt prin definitie meditatii, prin urmare nu veti primi o diploma de absolvire la finalizarea acestora. Daca doriti o certificare va indrumam cu cea mai mare placere catre examenele de diploma ale institutelor de limba straina auditate, cum ar fi British Council, Goethe Institut etc.

Global Learning

Educatia – Pasaportul catre o viata mai buna

Va doriti pentru copilul dvs. un profesor care sa ii fie alaturi in procesul de invatare, creand lectii vesele si interesante, aducand idei si situatii noi care sa il motiveze pe copil sa lucreze cu atata placere, incat sa isi doreasca sa nu lipseasca niciodata? Vezi...

Contact

logo white2

E-mail: info@global-learning.ro

Telefon: +40 723 642 817

Adresa: Str. Ion G. Racoțeanu 7A, Sector 3, Bucuresti, Romania, 030891

Back to top

Pentru a oferi servicii mai bune, utilizam cookies. Continuand sa utilizati site-ul nostru, acceptati si sunteti de acord cu Termenii, conditiile si Politica de confidentialitate.