Pornim în aventură! Hai cu noi în lumea magică a lecturii!


hiclipart.com 12

Începând cu data de 16.02.2020, între orele 10:00 și 11:30, vă invităm să luați parte alături de noi la clubul nostru de lectură!

Va fi o aventură în țara magică a lecturii interactive, unde copiii, școlari și elevi de gimnaziu, vor învăța să își elibereze creativitatea prin intermediul diferitelor activități pregătite special pentru ei.

Pentru o primă lecție introductivă, vă propun să descoperim împreună dacă imaginația are într-adevăr margini sau dacă teama de prejudecată este singurul lucru care ne oprește din a lăsa porțile minții deschise.

hiclipart.com 13

Dacă cineva vine la tine și începe să îți spună o poveste, reacția ta automată este : “Hey, vreau să aflu mai mult!”, deoarece poveștile activează terminațiile neuronale care cresc curiozitatea, iar dacă persoana se oprește din povestit, totul se întoarce la normal și nu mai ești atent.

De aceea nu multă lume apreciază științele exacte, profesorii urmând uneori idei prestabilite și nu încearcă să prezinte lecția prin intermediul unei povești. Nu degeaba elevii preferă literatura și istoria.

În fiecare poveste există un personaj pozitiv, un personaj negativ, un câștigător, un pierzător și un conflict puternic ce ține totul la un loc.

Global Learning

Educatia – Pasaportul catre o viata mai buna

Va doriti pentru copilul dvs. un profesor care sa ii fie alaturi in procesul de invatare, creand lectii vesele si interesante, aducand idei si situatii noi care sa il motiveze pe copil sa lucreze cu atata placere, incat sa isi doreasca sa nu lipseasca niciodata? Vezi...

Contact

logo white2

E-mail: info@global-learning.ro

Telefon: +40 723 642 817

Adresa: Str. Ion G. Racoțeanu 7A, Sector 3, Bucuresti, Romania, 030891

Back to top

Pentru a oferi servicii mai bune, utilizam cookies. Continuand sa utilizati site-ul nostru, acceptati si sunteti de acord cu Termenii, conditiile si Politica de confidentialitate.