Curs de limba engleza pentru copii

Sunteti in cautarea unui curs de de limba engleza pentru copii? Ati ajuns exact unde trebuie!

In cadrul cursurilor de limba engleza organizate, il vom sprijini pe micutul dumneavoastra si-i vom oferi in acelasi timp tot suportul necesar pentru a asimila cat mai multe cunostinte in limba engleza.

Prin urmare, va invitam sa va inscrieti copiii (fie ca sunt mai micuti sau deja elevi in primele clase) la cursurile noastre de limba engleza, deoarece acestea sunt concepute special pentru a le oferi o educatie timpurie celor mici.

Ii sprijinim sa lucreze cu bucurie si cu dragoste. Cream o atmosfera calda si prietenoasa, ii motivam si ii indrumam pe calea invatarii astfel incat ei sa ajunga sa se implice singuri intr-o multime de activitati care le imbogatesc cultura si limbajul.

Pe langa beneficiile de invatare pe care le ofera cursul propriu-zis, micutii dumneavoastra vor beneficia si de participari la clubul de lectura, ceea ce le va spori atat viteza si calitatea invatarii cat si dragostea de lectura si de carte.

Intr-un timp foarte scurt micutii dumneavoastra vor ajunge sa comunice liber si corect in limba engleza.

In randurile ce urmeaza veti putea afla mai multe informatii despre cursurile disponibile pentru copilul dumneavoastra.

Curs de limba engleza pentru copii

Curs de limba engleza pentru copii

Grupe de varsta 5 - 6 ani si 7 – 8 ani

O limba straina vorbita fluent si corect le deschide copiilor calea catre studii inalte, cultura si catre un viitor de succes.

De ce sa optati pentru un curs de limba engleza dedicat copilului dumneavoastra?

La varste mici copiii asimileaza foarte repede si in acelati timp natural, fara a simti vreun efort sau oboseala. Pare o joaca, insa rezultatele vin repede si raman intiparite bine in bagajul lor de cunostinte.

Invata prin cantece si desene, filme si jocuri si se implica cu entuziasm in tot felul de activitati care ii ajuta sa pronunte corect, sa asimileaze vocabular si gramatica cu o usurinta deosebita.

Copiii care vin la cursul de engleza ajung sa indrageasca atat de mult si limba si cursul, incat asimilarea cunostintelor se face foarte bine.

Cursurile de engleza pentru copii sunt oferite intr-un mod cat se poate de profesionist si totodata sunt adaptate fiecarui mod de invatare.

 

Descoperiti acum mai multe informatii despre cursurile de engleza pentru copii

 

Curs de limba engleza pentru scolari si elevi

Grupe clasele II – IV si V – VIII

De ce sa alegeti cu incredere cursurile noastre de limba engleza dedicate elevilor? Un raspuns foarte simplu!

Curs de limba engleza pentru scolari si elevi

In ziua de azi, limba engleza a devenit obligatorie in aproape toate domeniile. Este important sa fie invatata foarte bine inca din copilarie, cand asimilarea este mai rapida, iar copiii nu au examene multe si grele de sustinut la scoala.

Este bine ca engleza sa ajunga o a doua limba de conversatie a copiilor, inca din clasele primare. Cursurile de engleza pentru copii (cls.a 2-a – cls. a 4-a si cls. a 5-a – cls. a 8-a) sunt interactive, foarte dinamice, adaptate foarte bine fiecarui cursant. Metodele si atmosfera de lucru sunt gandite sa sporeasca interesul si curiozitatea.

 

Aflati toate informatiile despre cursurile de engleza organizate special pentru elevi

 

* Nota explicativa: cursurile oferite de noi sunt prin definitie meditatii, prin urmare nu veti primi o diploma de absolvire la finalizarea acestora. Daca doriti o certificare va indrumam cu cea mai mare placere catre examenele de diploma ale institutelor de limba straina auditate, cum ar fi British Council, Goethe Institut etc.

Global Learning

Educatia – Pasaportul catre o viata mai buna

Va doriti pentru copilul dvs. un profesor care sa ii fie alaturi in procesul de invatare, creand lectii vesele si interesante, aducand idei si situatii noi care sa il motiveze pe copil sa lucreze cu atata placere, incat sa isi doreasca sa nu lipseasca niciodata? Vezi...

Contact

logo white2

E-mail: info@global-learning.ro

Telefon: +40 723 642 817

Adresa: Str. Ion G. Racoțeanu 7A, Sector 3, Bucuresti, Romania, 030891

Back to top

Pentru a oferi servicii mai bune, utilizam cookies. Continuand sa utilizati site-ul nostru, acceptati si sunteti de acord cu Termenii, conditiile si Politica de confidentialitate.