Suntem parteneri Cambridge Assessment English

- Pregatire examen Cambridge -

Global Learning - Cambridge Assessment English

 

Orarul examinarilor 2022 pentru fiecare nivel in parte:

 

pregatire cambridge

Young Learners (YLE): Pre-A1 Starters, A1 Movers, A2 Flyers

A2 Key (KET)

B1 Preliminary (PET)

B2 First (FCE)

C1 Advanced (CAE)

C2 Proficiency (CPE)

Teaching Knowledge Test (TKT)

 SURSA: https://www.britishcouncil.ro/examene/cambridge/date-taxe-locatii

 

Punctajul minim necesar pentru fiecare nivel in parte se afla in imaginea de mai sus pe a doua coloana, il reluam si mai jos pentru CEFR* si IELTS:

Global Learning - Cambridge Assessment English

 

CEFR

Score

C2

200+

C1

180

B2

160

B1

140

A2

120

A1

100

PRE-A1

80

 * CEFR - Common European Framework of Reference 

 

 

IELTS

Score

9.0

209+

8.5

205

8.0

200

7.5

191

7.0

185

6.5

176

6.0

169

5.5

162

5.0

154

Global Learning - Cambridge Assessment English

Informații importante.

  • Ca parteneri pentru examinarile Cambridge, ne înscriem noi în sesiunile de evaluări toți cursanții care doresc aceste certificate! 
  • Te rugăm atât să urmărești site-ul cât și să verifici în timpul cursurilor, cu profesorul, orarul actualizat, mai ales că perioadele de înscriere, datele examenelor și taxele de înscriere pot suferi modificări în orice moment de-a lungul anului 
  • A2 Key (KET), B1 Preliminary (PET) și B2 First (FCE) pot fi susținute în format standard sau 'for Schools'. Certificatele sunt identice, iar singura diferență între cele două formate constă în conținutul adaptat elevillor pentru varianta for Schools.
  • Computer Based NU înseamnă online de acasă. Avem în vedere faptul că examenele în format computer-based pot fi susținute doar într-un sediu / locație (desemnată de British Council).
  • Probele scrise ale examenelor computer based vor fi susținute pe computer, iar proba de Speaking va fi susținută în persoană, împreună cu un alt candidat și doi examinatori.

 

Proba de VORBIRE (Speaking)

Data probei de Vorbire (Speaking) este stabilită de centrul de examinare, în cadrul intervalului stabilit de Cambridge Assessment English. Aceasta le va fi comunicată prin e-mail candidaților cu aproximativ două săptămâni înaintea primei date de examen. Te rugăm să ne contactezi dacă nu primeşti această informație cu cel puțin șapte zile înaintea intervalului probei de vorbire (Speaking).

SURSA: https://www.britishcouncil.ro/examene/cambridge/date-taxe-locatii

Global Learning - Cambridge Assessment English

Global Learning - Cambridge Assessment English

Global Learning

Educatia – Pasaportul catre o viata mai buna

Va doriti pentru copilul dvs. un profesor care sa ii fie alaturi in procesul de invatare, creand lectii vesele si interesante, aducand idei si situatii noi care sa il motiveze pe copil sa lucreze cu atata placere, incat sa isi doreasca sa nu lipseasca niciodata? Vezi...

Contact

logo white2

E-mail: info@global-learning.ro

Telefon: +40 723 642 817

Adresa: Str. Ion G. Racoțeanu 7A, Sector 3, Bucuresti, Romania, 030891

Back to top

Pentru a oferi servicii mai bune, utilizam cookies. Continuand sa utilizati site-ul nostru, acceptati si sunteti de acord cu Termenii, conditiile si Politica de confidentialitate.