germana copii

Limba germana este parte a familiei limbilor germanice occidentale. Este limba oficiala in Germania, Austria si Elvetia si este una dintre limbile importante de comunicare internationala.

De ce sa-ti inscrii micutul la cursuri de limba germana?

Cursuri de germana pentru copii: Grupele de varsta 5 - 6 ani si 7 – 8 ani.

Cursuri de limba germana pentru copii

Limba germana vorbita fluent si corect le poate deschide copiilor calea catre studii inalte, cultura si catre un viitor de succes.

La varste mici copiii asimileaza foarte repede, natural, fara a simti vreun efort sau oboseala.

Pare o joaca, insa rezultatele vin repede si raman intiparite bine in bagajul lor de cunostinte. Invata prin cantece si desene, filme si jocuri si se implica cu entuziasm in tot felul de activitati care ii ajuta sa pronunte corect, sa asimileaze vocabular si gramatica cu o usurinta deosebita...

Doriti sa descoperiti mai multe informatii despre cursurile de limba germana dedicate copiilor? Apasati pe butonul de mai jos!

 

Vreau sa aflu mai multe despre cursurile de limba germană pentru copii

 

Cursuri de limba germana pentru scolari si elevi

Grupe clasele II - IV si V - VIII

germana scolari si elevi

Cursurile de limba germana pentru elevi (clasele II - IV si V - VIII) sunt interactive, foarte dinamice, adaptate foarte bine fiecarui cursant.

Metodele si atmosfera de lucru sunt gandite sa sporeasca interesul si curiozitatea.

In cadrul acestui curs de germana, sunt activitati speciale jocuri interactive, interpretari de roluri, prin care scolarii si elevii asimileaza gramatica, vocabularul si capata fluenta in exprimare.

Elevii care vor participa la cursurile noastre de limba germana vor invata sa scrie corect si sa se exprime frumos, creand ei insisi carti de colorat si cartonase de invatat pentru cei mici, carora le devin tutori si pe care ii vor sprijini in invatare. Vor invata sa compuna scrisori, povestiri si povesti scurte.

Cursurile de limba germana pe care le organizam sunt intotdeauna restranse (maximum 6 – 8 cursanti)

 

Descopera toate informatiile despre cursurile de germana pentru elevi

 

Oferta cursuri 2020

 

Imagine formular de inscriere curs

 

* Nota explicativa: cursurile oferite de noi sunt prin definitie meditatii, prin urmare nu veti primi o diploma de absolvire la finalizarea acestora. Daca doriti o certificare va indrumam cu cea mai mare placere catre examenele de diploma ale institutelor de limba straina auditate, cum ar fi British Council, Goethe Institut etc.

Global Learning

Educatia – Pasaportul catre o viata mai buna

Va doriti pentru copilul dvs. un profesor care sa ii fie alaturi in procesul de invatare, creand lectii vesele si interesante, aducand idei si situatii noi care sa il motiveze pe copil sa lucreze cu atata placere, incat sa isi doreasca sa nu lipseasca niciodata? Vezi...

Contact

logo white2

E-mail: info@global-learning.ro

Telefon: +40 723 642 817

Adresa: Str. Ion G. Racoțeanu 7A, Sector 3, Bucuresti, Romania, 030891

Back to top

Pentru a oferi servicii mai bune, utilizam cookies. Continuand sa utilizati site-ul nostru, acceptati si sunteti de acord cu Termenii, conditiile si Politica de confidentialitate.