Cursuri / meditaii limba germana copii Sector 3 Bucuresti

 

Iti doresti un viitor de succes pentru copilul tau? Inscrie-l la un curs / meditatii de limba germana!

Cursurile de germana pentru elevi (cls.a 2-a – cls. a 4-a si cls. a 5-a – cls. a 8-a) sunt interactive, foarte dinamice, adaptate foarte bine fiecarui cursant. Metodele si atmosfera de lucru sunt gandite sa sporeasca interesul si curiozitatea.

In cadrul cursului de germana pentru elevi, se desfasoara activitati speciale, jocuri interactive, interpretari de roluri, cu ajutrul carora scolarii si elevii asimileaza gramatica, vocabularul si capata fluenta in exprimare.

 

Cum este organizat un curs de germana pentru scolari?

Daca doriti sa aflati mai multe informatii despre felul in care se desfasora cursul de germana pentru scolari va invitam sa participati la o LECTIE DE GERMANA GRATUITA!

 

VREAU SA MA INSCRIU LA O LECTIE DE GERMANA GRATUITA

 

cursuri / meditatii germana bucuresti

Cursuri / meditatii de limba Germana pentru copii - Sector 3 - Bucuresti:

Cursantii invata sa scrie corect si sa se exprime frumos, creand ei insisi carti de colorat si cartonase de invatat pentru cei mici, carora le devin tutori si pe care ii vor sprijini in invatare. Vor invata sa compuna scrisori, povestiri si povesti scurte.

Grupele sunt intotdeauna restranse (maximum 6 – 8 cursanti), astfel incat fiecare copil sa primeasca atentie si indrumare speciale pentru el.

Cu ajutorul metodelor active, moderne, ne asiguram ca toti cursantii nostri ajung la cel mai bun nivel posibil de cunoastere a limbii germane.

La finalul cursului, se vor evalua cunostintele in cadrul unor “Dialoguri finale” in cadrul carora copiii vor sta de vorba si se vor juca impreuna cu tinerii voluntari care ii vor sprijini de-a lungul intregului an.

In urma acestor dialoguri, fiecare copil va descoperi cat de mult a invatat, cat de curajos si frumos foloseste limba germana.

Cursurile de germana se continua si in timpul verii in cadrul scolii de vara, sau clubului de vara, cum le place celor mari sa il numeasca. Activitatile de vara sunt frumoase, ca de vacanta, un divertisment cultural, lectura, filme, excursii si experimente, astfel incat notiunile de limba germana sa se pastreze si sa se dezvolte si in timpul vacantei.

 

Metode folosite

  • Manuale, carti de activitati si caiete de lucru cu suport audio-video;
  • Materiale vizuale imagini, filme;
  • Creatie de carti proprii de colorat si de povesti;
  • Dialoguri pentru exersarea notiunilor dobandite;
  • Activitati de tutoriat, care ii stimuleaza si ii incurajeaza, le dau incredere, ei participa activ la lectii si ii ajuta si pe cei mici sa isi dezvolte cunostintele;
  • Interpretare de roluri din diferite povesti.

Structura, pret si program

Grupe clasele II – IV - V - VIII

  • Sedinta individuala: 80 lei / sedinta, se va plati la fiecare sedinta.

sau

  • 1 sedinta de 120 de minute, in fiecare saptamana - 280 lei/luna (4 saptamani = 4 sedinte) + 1 sedinta pe luna in cadrul Clubului de Lectura si Conversatie

sau

  • Pachete semestriale 1250 lei / semestru (250 lei / luna) - oferta valabila doar pentru cei care se inscriu la data de 1 septembrie.

Perioada: 1 Septembrie – 30 Iunie;
Cursuri Scoala de vara: Iulie-August.

Locatia: Str. Ion G. Racoțeanu 7, Sector 3, Bucuresti, C.P. 030891 (in apropierea intersectiei dintre B-dul Unirii si Calea Traian)

Program Cursuri  / Meditatii Germana Bucuresti

Cum va puteti inscrie?

Daca v-ati hotarat sa va inscrieti micutul la cursul de germana pentru elevi si scolari sau doriti sa aflati mai multe informatii despre acesta, va invitam sa ne contactati la numarul de telefon +40 723 642 817 sau sa utilizati formularul de pe pagina de contact.

Totodata, pentru a afla mai multe detalii va invitam la o lectie GRATUITA de limba germana. Pentru inscriere, accesati butonul de mai jos si va vom suna noi, in cel mai scurt timp.

INSCRIETI-VA ACUM PENTRU O LECTIE GRATUITA!

 Imagine formular de inscriere curs

* Nota explicativa: cursurile oferite de noi sunt prin definitie meditatii, prin urmare nu veti primi o diploma de absolvire la finalizarea acestora. Daca doriti o certificare va indrumam cu cea mai mare placere catre examenele de diploma ale institutelor de limba straina auditate, cum ar fi British Council, Goethe Institut etc.

Global Learning

Educatia – Pasaportul catre o viata mai buna

Va doriti pentru copilul dvs. un profesor care sa ii fie alaturi in procesul de invatare, creand lectii vesele si interesante, aducand idei si situatii noi care sa il motiveze pe copil sa lucreze cu atata placere, incat sa isi doreasca sa nu lipseasca niciodata? Vezi...

Contact

logo white2

E-mail: info@global-learning.ro

Telefon: +40 723 642 817

Adresa: Str. Ion G. Racoțeanu 7A, Sector 3, Bucuresti, Romania, 030891

Back to top

Pentru a oferi servicii mai bune, utilizam cookies. Continuand sa utilizati site-ul nostru, acceptati si sunteti de acord cu Termenii, conditiile si Politica de confidentialitate.