Curs de gramatică limba română

Ești in căutarea unui Curs de gramatică - limba română pentru copilul tău? Pregatirea pentru examenul de capacitate se face cu stres și teamă?

La Global Learning copilul tău are șansa de a se pregăti atât de bine încât să poată  trece peste emoțiile susținerii unui examen. 

     Cu SPRIJIN, construind ÎNCREDERE. spre PERFORMANȚĂ

De ce sa alegi cursul nostru de limba română? Pentru că:

 1. Urmam programa școlară - copilul va studia exact ceea ce are nevoie.
 2. Punem accent pe gramatică - facem teste, exercitii si multe exemple care fixează gramatica limbii române.
 3. Copilul își dezvoltă capacitatea de gândire prin analizarea și rezolvarea exercitiilor date.
 4. Simulam testari ca la examen pentru a creste increderea in sine a copilului.
 5. Incurajam creativitatea, dialogul si comunicarea intre copii cu scopul de a-i invata sa se exprime liber atât oral, în clasă, cât și in compunerile si textele argumentative necesare la care va trebui să exceleze.

Structura si pretul cursului:

 • Sedinta individuala: 80 lei/sedinta, plata se face la fiecare sedinta

sau

 • Abonament lunar: 280 lei/luna (media lunară este de 4 saptamani = 4 sedinte, abonamentul expiră la date de 30, 31 a fiecărei luni)

sau

 • Pachete semestriale: 1250 lei / semestru, (250 lei / lună), oferta valabila doar pentru cei care se inscriu la data de 1 septembrie.

Perioada de desfasurare: 1 Septembrie – 30 Iunie.

Fiecare semestru dureaza 5 luni:

- semestrul intai, de toamna-iarna, 01.09.2020 – 29.01.2021

- semestrul al doilea 01.02.2021 - 30.06.2021.

In cazul in care inscrierea se face dupa luna septembrie, din octombrie incolo, primul semestru se va plati lunar: cu abonament lunar de 280 de lei pe luna sau fiecare sedinta in parte, 80 lei / sedinta, urmand ca al doilea semestru sa poata fi achizitionat ca pachet întreg 1250 lei/semestru (250 lei / lună)

Pachetele semestriale se pot plati, la cerere, si in doua transe:

- prima transa, 50%, in primele 3-4 zile lucratoare ale fiecarui semestru

- a doua transa, 50%, în prima saptamana a lunii noiembrie 2020 pentru semestrul intai si in prima saptamana a lunii aprilie 2021 pentru semestrul al doilea.

In timpul verii (iulie-august) va punem la dispozitie cursurile scolii de vara.

Locul de desfasurare:

- cursurile de romana se desfasoara in Bucuresti, sectorul 3, str. Ion Racoteanu, in apropierea intersectiei dintre Bulevardul Unirii si Calea Traian.

- in functie de situatia creata de pandemie, dar si in functie de cerintele cursantului, vom tine cursuri si ONLINE, pe platforma ZOOM, cel putin o data pe luna.

Cursurile se vor desfășura astfel:

 • Luni, 10:00 - 12:00, clasa a V-a
 • Miercuri, 10:00-12:00, clasa a VI-a
 • Joi, 08:00 - 10:00, clasa a VII-a
 • Vineri, 08.00 - 10:00, clasa a VI-a

 

CURSURI DE ROMANA PENTRU STRAINI

romana pt straini

Daca doresti sa inveti limba romana pentru ca studiezi la una dintre facultatile din Romania, sa lucrezi in tara sau poate ca ai un prieten cu care vrei sa comunici, cursurile noastre ti se potrivesc! Indiferent de varsta si nivel, avem un curs potrivit pentru tine, in care vei invata cum sa te exprimi corect in limba romana.

 

Cum te poti inscrie la cursul de romana?

Daca te-ai hotarat sa te inscrii la cursul de romana sau doresti sa afli mai multe informatii despre acesta, te invitam sa ne contactezi la numarul de telefon 0723642817 sau sa utilizezi formularul de pe pagina de contact.

Totodata, pentru a afla mai multe detalii te invitam la o lectie GRATUITA de limba romana. Pentru inscriere, acceseaza butonul de mai jos si te vom suna noi, in cel mai scurt timp.

INSCRIETI-VA ACUM LA O LECTIA GRATUITA!

 

 Imagine formular de inscriere curs

 

Global Learning

Educatia – Pasaportul catre o viata mai buna

Va doriti pentru copilul dvs. un profesor care sa ii fie alaturi in procesul de invatare, creand lectii vesele si interesante, aducand idei si situatii noi care sa il motiveze pe copil sa lucreze cu atata placere, incat sa isi doreasca sa nu lipseasca niciodata? Vezi...

Contact

logo white2

E-mail: info@global-learning.ro

Telefon: +40 723 642 817

Adresa: Str. Ion G. Racoțeanu 7A, Sector 3, Bucuresti, Romania, 030891

Back to top

Pentru a oferi servicii mai bune, utilizam cookies. Continuand sa utilizati site-ul nostru, acceptati si sunteti de acord cu Termenii, conditiile si Politica de confidentialitate.