In curand, dam startul unor cursuri de limba engleza si germana pentru adulti ce vor aborda o singura tema si se vor tine intr-o singura sedinta. Va puteti inscrie la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau tel: 0723642817.

Prima tema pe care o abordam va fi aceea a timpurilor gramaticale. Intr-o sedinta de trei ore, vom lucra toate timpurile gramaticale ale limbii engleze, le vom grupa si analiza cu exemple si structuri astfel incat, la finalul a trei ore, va veti fi limpezit tot ce va doreati pe aceasta tema. Asteptam inscrierile dvs, intalnirea va avea loc dupa vacanta de 1 Mai, intr-o duminica.
Costul intalnirii este de 75 de lei.

Pana atunci iata o scurta prezentare despre verbe care nu se folosesc la forma continua, cu alte cuvinte nu le punem la present continous, past continous sau alt timp continuu pentru ca durata face deja parte din continutul lor semantic: to want, to have, to like, to dislike, to understand, to owe, to matter, to love, to hate, to belong, to believe, to remember, to know...
Nu putem spune "I am believing"...si nici "I am loving it", cum face un mare lant de fast-food. 

 


Vrei sa pleci pentru un timp in Germania, sa faci o specializare, sau sa muncesti pentru a castiga experienta si bani, insa nu stii limba? Sau poate vrei sa lucrezi intr-una din marile companii germane din tara noastra, cu un salariu bun, insa nu vorbesti germana?

Ai ajuns exact unde trebuia. Joia, ora 19:30 si vinerea, ora 19:00, tinem cursuri de germana nivel A1 pt adulti (elevi de liceu, studenti, angajati). Acesta se adreseaza celor care vor sa ia germana de la zero. Ne vom vedea seara, o dată pe săptămână, de la ora 19:15. Te vom sprijini sa inveti repede, te vom ghida si iti vom lamuri orice intrebare.

Inscrie-te la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau suna la +40 723 642 817

ORAR CURSURI GERMANA

A0 - A1 - Vineri: 19:00 - 21:00;

A1 - A2 - Sambata: 10:00 - 12:00;

A2 - B1 - Sambata: 12:00 - 14:00;

B1 - Marti: - 10:00 - 12:00; 19:15 - 21:15;

Orar cursuri Engleza

A1 - A2 - Vineri: 10:00 - 12:00;

B1 - Sambata: 08:00 - 10:00;

B2 - Joi: 17:45 - 19:15;

B1 - Joi: 9:30 - 11:30;

Pentru o prezentare mai detaliata ne gasesti si pe Facebook.


Organizare cursuri de engleza si de germana in Bucuresti pentru adulti?

Structura si pretul cursului: O sedinta a 120 de minute pe saptamana - 200 lei/luna (O medie de 4 saptamani = 4 sedinte).

Prima sedinta este intotdeauna gratuita, pentru a va da posibilitatea sa ne cunoasteti, sa alegeti, sa decideti.

Perioada de desfasurare: tot timpul anului.

Locatia: Strada Ion G. Racoțeanu 7, Sector 3, Bucuresti, C.P. 030891 (in apropierea intersectiei dintre Bulevardul Unirii si Calea Traian).

INSCRIE-TE LA LECTIA GRATUITA

Limba germana este parte a familiei limbilor germanice occidentale.

Este limba oficiala in Germania, Austria si Elvetia si este una dintre limbile importante de comunicare internationala. Cursurile de germană va vor sprijini să va formati si sa va dezvoltati abilitatea de comunicare în limba germană, competentele urmarite fiind cele de înţelegere, vorbire şi scriere.

Lectiile si aplicaţiile din manualele Hueber, materialele audio si video, filmele si dialogurile va vor crea o atmosfera placuta de invatare si vor face ca germana sa para usoara. O sedinta pe luna de club de lectura si conversatie, inclusa in oferta de curs, va va transporta in lumea literara si va va sprijini sa intelegeti si sa comunicatie mai usor aceasta limba.

Astfel vi se vor dezvolta abilitatile de a purta o conversaţii, de a comenta, de a exprima pareri, de a intreba si raspunde. Capacitatea de a crea texte se va dobandi odata cu studierea diferitelor documente cum ar fi scrisoare, e-mail, povestire, articol... Vom acumula notiuni din cultura si specificul acestui popor, ne vom imbogati vocabularul cu proverbe, expresii si tot ce este interesant in limba si cultura germana.


Limba engleza este cea mai importanta limba din lume din punct de vedere al comunicarii.

Este cunoscuta si folosita de aproape o treime din populatia globului, fiind limba internationala de baza pe internet, in comert, afaceri, comunicatii, aviatie, divertisment, informatica si diplomatie.

Limba engleza este limba materna pentru sute de milioane de oameni din tari ca Marea Britanie, Statele Unite, Canada, Republica Irlanda, Australia si din Noua Zeelanda si este a doua limba de comunicare in multe alte tari. Pentru cursurile de limba engleza se foloseste seria de manuale “Face to Face” plus alte diferite materiale de studio, cursuri audio, video, exercitii de dictie, de conversatie, lectura.

Astfel competentele urmarite, cele de înţelegere, vorbire şi scriere, se vor dezvolta foarte bine si repede.


Avem disponibil si curs de ENGLEZA FINANCIARA pentru adulti

GRUPUL TINTA:

Se adreseaza celor din sistemul corporate si bancar care doresc să îşi perfecţioneze nivelul de engleză şi să îşi îmbogăţească vocabularul financiar.

OBIECTIVE:

  • Insusirea si dezvoltarea celor 4 competenţe de comunicare: reading, writing, listening, speaking.
  • Conversaţii în limba engleză, sustinerea prezentarilor;
  • Comunicare scrisa: e-mail, corespondenţă oficială;
  • Asimilarea noţiunilor de gramatică a limbii engleze.

BENEFICIAZA DE O LECTIE GRATUITA

Global Learning

Educatia – Pasaportul catre o viata mai buna

Va doriti pentru copilul dvs. un profesor care sa ii fie alaturi in procesul de invatare, creand lectii vesele si interesante, aducand idei si situatii noi care sa il motiveze pe copil sa lucreze cu atata placere, incat sa isi doreasca sa nu lipseasca niciodata? Vezi...

Contact

logo white2

E-mail: info@global-learning.ro

Telefon: +40 723 642 817

Adresa: Str. Ion G. Racoțeanu 7A, Sector 3, Bucuresti, Romania, 030891

Back to top

Pentru a oferi servicii mai bune, utilizam cookies. Continuand sa utilizati site-ul nostru, acceptati si sunteti de acord cu Termenii, conditiile si Politica de confidentialitate.