Cauti un curs germana de incepatori? Ai ajuns exact unde trebuia.

In luna februarie dam startul unui nou curs de germana nivelul A1. Cursul se adreseaza celor care vor sa ia germana de la zero. Ne vom vedea seara, o dată pe săptămână, vinerea de la 19:00.

Tot in aceasta luna - grupa de limba engleza adulti incepe nivelul B1 Intermediate - sambata dimineata de la ora 8 la 10. Te asteptam sa ni te alaturi!

Inscrie-te la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau suna la +40 723 642 817

Orar cursuri Germana

A0 - A1 - Vineri: 19:00 - 21:00;

A1 - A2 - Sambata: 10:00 - 12:00;

A2 - B1 - Sambata: 12:00 - 14:00;

B1 - Marti: - 10:00 - 12:00; 19:15 - 21:15;

Orar cursuri Engleza

A1 - A2 - Vineri: 10:00 - 12:00;

B1 - Sambata: 08:00 - 10:00;

B2 - Joi: 17:45 - 19:15;

B1 - Joi: 9:30 - 11:30;

Pentru o prezentare mai detaliata ne gasesti si pe Facebook.


Cum sunt organizate cursurile de engleza si de germana pentru adulti?

Structura si pretul cursului: O sedinta a 120 de minute pe saptamana - 200 lei/luna (O medie de 4 saptamani = 4 sedinte).

Prima sedinta este intotdeauna gratuita, pentru a va da posibilitatea sa ne cunoasteti, sa alegeti, sa decideti.

Perioada de desfasurare: tot timpul anului.

Locatia: Strada Ion G. Racoțeanu 7, Sector 3, Bucuresti, C.P. 030891 (in apropierea intersectiei dintre Bulevardul Unirii si Calea Traian).

INSCRIE-TE LA LECTIA GRATUITA

Limba germana este parte a familiei limbilor germanice occidentale.

Este limba oficiala in Germania, Austria si Elvetia si este una dintre limbile importante de comunicare internationala. Cursurile de germană va vor sprijini să va formati si sa va dezvoltati abilitatea de comunicare în limba germană, competentele urmarite fiind cele de înţelegere, vorbire şi scriere.

Lectiile si aplicaţiile din manualele Hueber, materialele audio si video, filmele si dialogurile va vor crea o atmosfera placuta de invatare si vor face ca germana sa para usoara. O sedinta pe luna de club de lectura si conversatie, inclusa in oferta de curs, va va transporta in lumea literara si va va sprijini sa intelegeti si sa comunicatie mai usor aceasta limba.

Astfel vi se vor dezvolta abilitatile de a purta o conversaţii, de a comenta, de a exprima pareri, de a intreba si raspunde. Capacitatea de a crea texte se va dobandi odata cu studierea diferitelor documente cum ar fi scrisoare, e-mail, povestire, articol... Vom acumula notiuni din cultura si specificul acestui popor, ne vom imbogati vocabularul cu proverbe, expresii si tot ce este interesant in limba si cultura germana.


Limba engleza este cea mai importanta limba din lume din punct de vedere al comunicarii.

Este cunoscuta si folosita de aproape o treime din populatia globului, fiind limba internationala de baza pe internet, in comert, afaceri, comunicatii, aviatie, divertisment, informatica si diplomatie.

Limba engleza este limba materna pentru sute de milioane de oameni din tari ca Marea Britanie, Statele Unite, Canada, Republica Irlanda, Australia si din Noua Zeelanda si este a doua limba de comunicare in multe alte tari. Pentru cursurile de limba engleza se foloseste seria de manuale “Face to Face” plus alte diferite materiale de studio, cursuri audio, video, exercitii de dictie, de conversatie, lectura.

Astfel competentele urmarite, cele de înţelegere, vorbire şi scriere, se vor dezvolta foarte bine si repede.


Avem disponibil si curs de ENGLEZA FINANCIARA pentru adulti

GRUPUL TINTA:

Se adreseaza celor din sistemul corporate si bancar care doresc să îşi perfecţioneze nivelul de engleză şi să îşi îmbogăţească vocabularul financiar.

OBIECTIVE:

  • Insusirea si dezvoltarea celor 4 competenţe de comunicare: reading, writing, listening, speaking.
  • Conversaţii în limba engleză, sustinerea prezentarilor;
  • Comunicare scrisa: e-mail, corespondenţă oficială;
  • Asimilarea noţiunilor de gramatică a limbii engleze.

BENEFICIAZA DE O LECTIE GRATUITA

Global Learning

Educatia – Pasaportul catre o viata mai buna

Va doriti pentru copilul dvs. un profesor care sa ii fie alaturi in procesul de invatare, creand lectii vesele si interesante, aducand idei si situatii noi care sa il motiveze pe copil sa lucreze cu atata placere, incat sa isi doreasca sa nu lipseasca niciodata? Vezi...

Contact

logo white2

E-mail: info@global-learning.ro

Telefon: +40 723 642 817

Adresa: Str. Ion G. Racoțeanu 7A, Sector 3, Bucuresti, Romania, 030891

Back to top

Pentru a oferi servicii mai bune, Global-Learning.ro utilizeaza fisiere cookies. Continuand sa utilizati site-ul nostru, acceptati si sunteti de acord cu Termenii, conditiile si Politica de confidentialitate.