cursuri engleza bucuresti adulti

 

Viteza de transmitere a informatiei, de prelucrare si folosire a acesteia a crescut atât de mult in zilele noastre, încât preferăm să urmăm cursurile care ne aduc strict informația pe care noi nu o cunoaștem, sau nu o mai cunoaștem foarte bine.

Pentru ca dvs sa beneficiati de o astfel de abordare și sa aveți șansa de a asimila exact ce vă este necesar, Global Learning vă oferă cursuri intensive de limba engleza, ateliere (workshopuri) în care veți aborda numai partea care va trebuie, atelierul English Tenses Workshop va dura numai trei zile, a numai trei ore fiecare, dar la final veți cunoaste foarte bine toate timpurile limbii engleze. Va fi practic un curs cu adevarat intensiv si numai pentru aceasta parte de gramatica.

In viitor vom aborda subiecte precum conditionalele, verbele cu prepopozitii, în functie de nevoile dvs.

Curs intensiv de limba engleza, la obiect, fara pierdere de timp, peste 48 de materiale video si sute de exemple va vor fi prezentate in detaliu, veti stapani asa cum trebuie aceste timpuri gramaticale.

Pentru cei care isi doresc imbunatatirea cunostintelor de comunicare, la birou, cu celelalte departamente, in customer support service, la liceu sau pentru bacalaureat.

Aceste trei intalniri va garanteaza o stapanire mult mai buna a gramaticii. Cu ajutorul timpurilor gramaticale, engleza poate fi vorbita corect, la birou, si la scoala, si in viata de zi cu zi!

 

Oferta noastra contine si cursuri intensive de limba engleza pentru adulti ce abordeaza o singura tema si se tin intr-o singura sedinta. Va puteti inscrie la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau tel: 0723642817.

Prima tema pe care o abordam este aceea a timpurilor gramaticale. Vom lucra toate timpurile gramaticale ale limbii engleze, le vom grupa si analiza cu exemple si structuri astfel incat, la finalul atelierului de invatare, va veti fi limpezit tot ce va doreati pe aceasta tema. Asteptam inscrierile dvs.,


Costul Workshop-ului este de 300 de lei (respectiv 100 lei pentru fiecare sedinta a 3 ore in parte).

Pana atunci iata o scurta prezentare despre verbe care nu se folosesc la forma continua, cu alte cuvinte nu le punem la present continuous, past continous sau alt timp continuu pentru ca durata face deja parte din continutul lor semantic: to want, to have, to like, to dislike, to understand, to owe, to matter, to love, to hate, to belong, to believe, to remember, to know...
Nu putem spune "I am believing"...si nici "I am loving it", cum face un mare lant de fast-food.

Detalii English Tenses WorkShop

Pentru o prezentare mai detaliata ne gasesti si pe Facebook.


Limba engleza este cea mai importanta limba din lume din punct de vedere al comunicarii.

Este cunoscuta si folosita de aproape o treime din populatia globului, fiind limba internationala de baza pe internet, in comert, afaceri, comunicatii, aviatie, divertisment, informatica si diplomatie.

Limba engleza este limba materna pentru sute de milioane de oameni din tari ca Marea Britanie, Statele Unite, Canada, Republica Irlanda, Australia si din Noua Zeelanda si este a doua limba de comunicare in multe alte tari. Pentru cursurile de limba engleza se foloseste seria de manuale “Face to Face” plus alte diferite materiale de studio, cursuri audio, video, exercitii de dictie, de conversatie, lectura.

Astfel competentele urmarite, cele de înţelegere, vorbire şi scriere, se vor dezvolta foarte bine si repede.

Orar cursuri Engleza Bucuresti - adulti:

 1. Marți, 16:00 - 18:00, nivel C1 pregătire pentru CAE, elevi liceu
 2. Miercuri, 08:00 - 10:00, elevi liceu
 3. Joi, 18:00 - 19:30, nivel A1-A2, tineri și adulți
 4. Vineri, 12:00 - 14:00, nivel A2-B1, tineri și adulți

Structura si pretul cursului:

 • Sedinta individuala: 80 lei / sedinta, se va plati la fiecare sedinta. 

sau

 • Abonament lunar (120 minute/sedinta) - 280 lei/luna (4 saptamani)

sau

 • Pachete semestriale 1250 lei / semestru (250 lei / luna) - oferta valabila doar pentru cei care se inscriu la data de 1 septembrie.

Perioada de desfasurare: 1 Septembrie – 30 Iunie. 

Fiecare semestru dureaza 5 luni:

- semestrul întai, de toamna-iarna, 01.09.2020 – 29.01.2021

- semestrul al doilea 01.02.2021 - 30.06.2021.

Fiecare semestru dureaza 5 luni:

- semestrul intai, de toamna-iarna, 01.09.2020 – 29.01.2021

- semestrul al doilea 01.02.2021 - 30.06.2021.

In cazul in care inscrierea se face dupa luna septembrie, din octombrie incolo, primul semestru se va plati lunar: cu abonament lunar de 280 de lei pe luna sau fiecare sedinta in parte, 80 lei / sedinta, urmand ca al doilea semestru sa poata fi achizitionat ca pachet întreg 1250 lei/semestru (250 lei / lună)

Pachetele semestriale se pot plati, la cerere, si in doua transe:

- prima transa, 50%, in primele 3-4 zile lucratoare ale fiecarui semestru

- a doua transa, 50%, în prima saptamana a lunii noiembrie 2020 pentru semestrul intai si in prima saptamana a lunii aprilie 2021 pentru semestrul al doilea.

In timpul verii (iulie-august) va punem la dispozitie cursurile scolii de vara.

Locul de desfasurare: cursurile de engleza se desfasoara in Bucuresti, sectorul 3, str. Ion Racoteanu, in apropierea intersectiei dintre Bulevardul Unirii si Calea Traian.

 

Avem disponibil si curs de ENGLEZA FINANCIARA / BUSINESS pentru adulti

cursuri engleza bucuresti adulti

GRUPUL TINTA:

Se adreseaza celor din sistemul corporate si bancar care doresc să îşi perfecţioneze nivelul de engleză şi să îşi îmbogăţească vocabularul financiar.

OBIECTIVE:

 • Insusirea si dezvoltarea celor 4 competenţe de comunicare: reading, writing, listening, speaking.
 • Conversaţii în limba engleză, sustinerea prezentarilor;
 • Comunicare scrisa: e-mail, corespondenţă oficială;
 • Asimilarea noţiunilor de gramatică a limbii engleze.

PROGRAM: Joi: 19:30-21:30

PREȚ: 300 de lei / lună

Aici poti vedea planul de învățare

BENEFICIAZA DE O LECTIE GRATUITA

Imagine formular de inscriere curs

Global Learning

Educatia – Pasaportul catre o viata mai buna

Va doriti pentru copilul dvs. un profesor care sa ii fie alaturi in procesul de invatare, creand lectii vesele si interesante, aducand idei si situatii noi care sa il motiveze pe copil sa lucreze cu atata placere, incat sa isi doreasca sa nu lipseasca niciodata? Vezi...

Contact

logo white2

E-mail: info@global-learning.ro

Telefon: +40 723 642 817

Adresa: Str. Ion G. Racoțeanu 7A, Sector 3, Bucuresti, Romania, 030891

Back to top

Pentru a oferi servicii mai bune, utilizam cookies. Continuand sa utilizati site-ul nostru, acceptati si sunteti de acord cu Termenii, conditiile si Politica de confidentialitate.