cursuri germana adulti bucuresti

 

Oferta Global Learning contine si cursuri de limba germana pentru adulti. 
Va puteti inscrie la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau tel: 0723642817.


Vrei sa pleci pentru un timp in Germania, sa faci o specializare, sau sa muncesti pentru a castiga experienta si bani, insa nu stii limba? Sau poate vrei sa lucrezi intr-una din marile companii germane din tara noastra, cu un salariu bun, insa nu vorbesti germana?

Ai ajuns exact unde trebuia. Vinerea, orele 10:00-12:00, 18:00-19:30, si Sambata, ora 18:00, tinem cursuri de germana nivel A1 pt adulti (elevi de liceu, studenti, angajati). Acesta se adreseaza celor care vor sa ia germana de la zero. Ne vom vedea dimineata sau seara, o dată pe săptămână, in functie de alegerea fiecaruia. Te vom sprijini sa inveti repede, te vom ghida si iti vom lamuri orice intrebare.

Inscrie-te la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau suna la +40 723 642 817


ORAR CURSURI GERMANA

  1. Marți, 19:30 - 21:00, nivel A2, tineri și adulți
  2. Vineri, 10:00 - 12.00, nivel A1, tineri și adulți
  3. Vineri, 18:00 - 19:30, nivel A1, tineri și adulți
  4. Sâmbătă, 10:00 - 12:00, nivel B2, tineri și adulți
  5. Sâmbătă, 12:00 - 14:00, nivel B1, tineri și adulți
  6. Sâmbătă, 18:00 - 19:30, nivel A1, tineri și adulți

Pentru o prezentare mai detaliata ne gasesti si pe Facebook.


Organizare cursuri de limba germana in Bucuresti pentru adulti?

Structura si pretul cursului: 

  • Sedinta individuala: 80 lei/sedinta, plata se face la fiecare sedinta

sau

  • Abonament lunar: 280 lei/luna (4 saptamani = 4 sedinte)

sau

  • Pachete semestriale: 1250 lei / semestru, (250 lei / lună), oferta valabila doar pentru cei care se inscriu la data de 1 septembrie.

Prima sedinta este intotdeauna gratuita, pentru a va da posibilitatea sa ne cunoasteti, sa alegeti, sa decideti.

Perioada de desfasurare: tot timpul anului.

Locatia: Strada Ion G. Racoțeanu 7, Sector 3, Bucuresti, C.P. 030891 (in apropierea intersectiei dintre Bulevardul Unirii si Calea Traian).

INSCRIE-TE LA LECTIA GRATUITA

cursuri / meditatii germana bucuresti

Limba germana este parte a familiei limbilor germanice occidentale.

Este limba oficiala in Germania, Austria si Elvetia si este una dintre limbile importante de comunicare internationala. Cursurile de germană va vor sprijini să va formati si sa va dezvoltati abilitatea de comunicare în limba germană, competentele urmarite fiind cele de înţelegere, vorbire şi scriere.

Lectiile si aplicaţiile din manualele Hueber, materialele audio si video, filmele si dialogurile va vor crea o atmosfera placuta de invatare si vor face ca germana sa para usoara

Astfel vi se vor dezvolta abilitatile de a purta o conversaţii, de a comenta, de a exprima pareri, de a intreba si raspunde. Capacitatea de a crea texte se va dobandi odata cu studierea diferitelor documente cum ar fi scrisoare, e-mail, povestire, articol... Vom acumula notiuni din cultura si specificul acestui popor, ne vom imbogati vocabularul cu proverbe, expresii si tot ce este interesant in limba si cultura germana.

 

Imagine formular de inscriere curs

Global Learning

Educatia – Pasaportul catre o viata mai buna

Va doriti pentru copilul dvs. un profesor care sa ii fie alaturi in procesul de invatare, creand lectii vesele si interesante, aducand idei si situatii noi care sa il motiveze pe copil sa lucreze cu atata placere, incat sa isi doreasca sa nu lipseasca niciodata? Vezi...

Contact

logo white2

E-mail: info@global-learning.ro

Telefon: +40 723 642 817

Adresa: Str. Ion G. Racoțeanu 7A, Sector 3, Bucuresti, Romania, 030891

Back to top

Pentru a oferi servicii mai bune, utilizam cookies. Continuand sa utilizati site-ul nostru, acceptati si sunteti de acord cu Termenii, conditiile si Politica de confidentialitate.