Pre A1 NOU imagine FINALA produs
Statusul curent
Nu esti înscris
Preț
99 lei

Prețul cursului: 99 Lei

Nu ești înscris la acest curs.


Pre A1 English Course

Cursul Start English

Dacă vrei să înveți limba engleză și te afli la nivel de starter, deci vrei să o iei de la început, atunci Cursul Start English este produsul perfect pentru tine, pentru că înveți de la alfabet până la a te exprima în foarte multe situații de zi cu zi.

Descriere

Primele 6 lecții le găsești în produsul gratuit (Cum să te prezinți, alfabetul, pronumele personale, există/se află, verbul a fi, verbul a avea) urmând ca celelalte 23 să se găsească aici.

Acest produs te ghidează pas cu pas în învățarea limbii engleze, îți oferă TRADUCEREA ÎN LIMBA ROMÂNĂ astfel încât să ai SIGURANȚA că știi exact ceea ce spui, îți oferă explicațiile, scheme și video pentru fiecare lecție, așa încât să auzi vocea profesorului și să știi exact cum se citesc acele cuvinte.

Sub fiecare video, lecția va fi și în format text, pentru ca tu să o poți copia dacă vrei. De asemenea, la fiecare lecție, în afară de video, vei găsi conținutul lecției și în format pdf, apoi la finalul întregului curs vei avea un material incluzând toate lecțiile, pentru a-l putea descărca.

Produsul total conține 43 de video-uri, dintre care 11 vă sunt oferite în mod gratuit odată cu primele 6 lecții la link-ul următor: Pre A1 Starters English Course Part I, iar restul de 31 de video-uri, împreună cu 23 de lecții se află aici.

Sfatul meu este să asculți fiecare video în parte, să pui stop, să repeți după voce, să asculți iar și iar să repeți. Te va ajuta foarte mult, întrucât ochii vor vedea cuvântul scris, urechea va auzi cum se rostește acel cuvânt și vei rosti și tu imediat. Îți urez succes și te asigur că, la finalul studiului cu acest produs de STARTER ENGLISH , vei cunoaște bazele limbii engleze.

Beneficii

  1. Produsul fixează bazele limbii engleze.
  2. Cunoașterea exactă a ceea ce înseamnă fiecare cuvânt datorită traducerii în limba română a fiecărui ecran și a fiecărui rând.
  3. Învățarea sigură și comodă datorată lecțiilor sub formă de video.
  4. Accesibilitatea de oriunde de pe planetă a produsului, întrucât se află pe platformă online și te poți conecta oriunde te-ai afla. Cu laptopul sau cu telefonul mobil poți urmări fiecare lecție.

Pentru cei care doresc, avem si cursuri de limba engleza cu profesor, ONLINE sau LA SEDIU.

Coșul tău