Admitere in clasa a Va imagine produs
Statusul curent
Nu esti înscris
Preț
49 lei

Prețul cursului: [cl_product_price id=”34515″]

Nu ești înscris la acest curs.


Modele şi variante de subiecte – examenul de admitere în clasa a V-a limba română

Cursul de față își propune să ofere elevilor de clasa a IV-a, un set de 20 de teste de limbă și literatură română cu exerciții rezolvate, de tipul celor care s-au dat de-a lungul anilor, în diferite școli și licee din toată țara, la examenele de admitere în clasa a V-a. 

Exersând vei căpăta încrederea de care ai nevoie pentru a obţine rezultatul dorit!

Descriere

Cursul este valoros, deoarece conține atât sugestii de exerciții care acoperă toată programa școlară, cât și metode de rezolvare a acestora, adică, pe lângă soluțiile exercițiilor de vocabular, gramatică și înțelegerea unui text la prima vedere, sunt formulate inclusiv modele de:
– compuneri,
– povestiri,
– realizare a unui portret,
– descriere a unui tablou,
– dialoguri între personaje,
– transformarea unui dialog în narațiune.

În afara testelor, acest curs cuprinde și exerciții interactive pe care le vor rezolva distrându-se, care le vor spori experiența și le vor readuce în memorie toate cunoștințele necesare pentru acest examen. 

Fiecare variantă conține câte două pdf-uri ce pot fi descărcate pentru lucrul offline, iar la finalul cursului veți găsi materialul complet cu toate variantele și răspunsurile, tot în format pdf.

Ai mai jos link-ul către 3 variante de examen cu toate răspunsurile, inclusiv cu redactările de text necesare:

3 modele cu variante de răspuns – admitere în clasa a V-a Limba Română

Beneficii

Parcurgând aceste teste de antrenament și exercițiile interactive, copilul:

1. se familiarizează cu foarte multe tipuri de cerințe posibile, prinzând această experiență, el poate efectua singur, în mod exemplar,  exerciții diverse și dificile.

2. învață cum se rezolvă și acele sarcini care presupun redactarea de compuneri, dialoguri, descrierea de tablouri, crearea de portrete, transformarea unui text dialogat în unul narativ ș.a.m.d.

3. recapitulează toată materia necesară pentru admitere, asimilând-o prin exerciții cu o structură asemănătoare celei de la examen.

Coșul tău