Media

se apropie vacanta articol

Sursa articol: jurnalulnational.ro

În mai puțin de 3 săptămâni va suna clopoțelul de vacanța mare. O perioadă mult așteptată de copii, dar care pune diverse probleme pentru părinții care nu pot să se bucure de un concediu prelungit pentru a și-l petrece împreună cu copilul lor.

Altfel spus, copiii sunt dornici de distracție, însă părinții sunt nevoiți să caute modalități creative de a le organiza micuților timpul liber, astfel încât să nu se plictisească. Așteptarea lor, de a se bucura de zile însorite, joacă și aventuri, este mare, iar responsabilitatea de a transforma aceste așteptări în realitate revine adulților. Așa că, dragi părinți și îngrijitori, întrebarea este: Ce modalități de petrecere a timpului liber ați găsit pentru această perioadă?

Jocuri și activități în aer liber

Prima și cea mai evidentă opțiune pentru copii în vacanța de vară este să se bucure de frumusețea și bucuria oferită de natură. Parcurile, plajele și traseele de drumeție sunt doar câteva dintre locurile unde copiii își pot petrece timp în aer liber, pot face exerciții fizice și pot explora lumea din jur.

Fie că este vorba de înot, de joaca pe un teren de fotbal sau de construit castele de nisip, activitățile în aer liber sunt excelente pentru a-i menține pe copii ocupați, sănătoși și fericiți. În plus, acestea le oferă ocazia de a interacționa cu copii de diferite vârste și de a-și dezvolta abilitățile sociale.

idee geniala scoala de vara

Sursa articol: stirileprotv.ro

Într-o lume în care comunicarea și exprimarea clară a gândurilor sunt esențiale pentru succesul profesional și personal, stăpânirea limbii române devine o prioritate.

Limba română, fiind atât de bogată și complexă, oferă o mulțime de posibilități pentru a ne îmbogăți vocabularul și a ne perfecționa competențele gramaticale.

aprofundare articol

Sursa articol: financiarul.ro

Limba engleză este omniprezentă în era globalizării, fiind instrumentul esențial pentru comunicare în cele mai diverse domenii, de la comerț și știință până la artă și divertisment. Însă, în ciuda acestei omniprezențe, învățarea limbii engleze poate fi uneori o sarcină dificilă și monotonă, mai ales pentru copiii cu vârstele cuprinse între 7 și 11 ani.

Nu trebuie să fie așa! Părinții care își doresc un parcurs profesional de succes pentru copilul lor știu cât de important este ca o limbă străină să fie învățată în mod creativ, cu profesori dedicați, într-o manieră care îmbină educația cu joaca. 

Astfel, pentru că tot se apropie vacanța de vară, părinții care își doresc pentru cei mici activități educative în această perioadă, cu atât mai mult aprofundarea cunoștințelor de limba engleză, pot opta pentru:

articol editorial web

Sursa articol: editorialweb.ro

La inceputul fiecarui an in invatamantul prescolar, ca educator esti pus/-a in situatia de a alege cursuri optionale pentru copiii din grupa la care predai. Nu intotdeauna este usor sa poti gasi ceva captivant pentru copii si care sa ii multumeasca si pe parintii acestora, fara a implica cheltuieli legate de un profesor care sa tina orele respective.

Pachetele de cursuri online de limba germana pentru incepatori, de la Global Learning pot fi solutia de care ai nevoie, aducand ceva inedit, atragator pentru copii si agreat de parintii acestora. Prescolarii vor invata astfel, prin joaca, materiale video si aplicatii interactive, notiuni ale vocabularului de baza, in propozitii si expresii uzuale.

Cum se pot accesa cursurile de limba germana pentru incepatori de la Global Learning?
Cursurile de limba germana pentru incepatori de la Global Learning pot fi accesate de gradinite sau scoli primare, de stat sau private, continutul acestora fiind adaptat capacitatilor de invatare prin joc si distractie al prescolarilor si scolarilor de varsta mica.

scoala de vara 2023

Sursa articol: stirileprotv.ro

În această vară, copiii cu vârste cuprinse între 7 și 11 ani sunt invitați să se alăture programului "The Summer Creators: Aventura Lingvistică de Vară", un proiect creat de Global Learning.

"The Summer Creators: Aventura Lingvistică de Vară" este o experiență de neuitat pentru cei dornici să își îmbunătățească cunoștințele de limbă engleză într-un mediu distractiv și interactiv.

articol moneypoint

Sursa articol: moneypoint.ro

Copilul tău petrece prea mult timp în fața calculatorului vizionând tot felul de materiale inutile care mai mult pot dăuna decât să îi aducă vreun folos? Te consolezi uneori spunându-ți că o parte dintre cunoștințele lui provin din mediul online și chiar poți fi uimit/-ă de anumite informații pe care ți le transmite. Se spune că generația actuală poate învăța engleza din zbor, doar privind anumite materiale video.

 

Global Learning

Educatia – Pasaportul catre o viata mai buna

Va doriti pentru copilul dvs. un profesor care sa ii fie alaturi in procesul de invatare, creand lectii vesele si interesante, aducand idei si situatii noi care sa il motiveze pe copil sa lucreze cu atata placere, incat sa isi doreasca sa nu lipseasca niciodata? Vezi...

Contact

logo white2

E-mail: info@global-learning.ro

Telefon: +40 723 642 817

Adresa: Str. Ion G. Racoțeanu 7A, Sector 3, Bucuresti, Romania, 030891

Back to top

Pentru a oferi servicii mai bune, utilizam cookies. Continuand sa utilizati site-ul nostru, acceptati si sunteti de acord cu Termenii, conditiile si Politica de confidentialitate.