Media

estee janssens 2enBTsIVhUU unsplash 1170x782

Sursa articol: www.wta.ro

Finalul de an reprezintă o bună perioadă de a ne face noi rezoluții pentru 2023, de a trece în revistă succesele avute, dar și pentru a trage concluziile situațiilor mai puțin prevăzute care s-au întâmplat. Dacă cele mai multe persoane așteaptă noul an pentru a face schimbări (fie să muncească mai puțin, fie să slăbească sau să renunțe la anumite vicii), cei care nu au timp de pierdut iau acțiune chiar astăzi.

de ce este important ca cei mici sa invete o limba straina 796735

Sursa articol: www.antena3.ro

Există o mulțime de teorii, conform cărora cel mai bun mod de a-ți crește copilul în maniera bilingvă este ca cel mic să intre în contact cu două limbi încă de la vârste fragede, în același timp.

Acestea fiind spuse, este important să știi că avantajele pe care le obține un copil poliglot sunt multiple, vizibile, măsurabile și, cel mai important, dovedite științific.

black friday banner

Sursa articol: www.agerpres.ro

Îți dorești de mult să înveți limba engleză, însă ți-ai căutat tot felul de scuze să nu o faci? Acum nu mai este cazul! Global Learning vine în ajutorul tău cu o ofertă de Black Friday care să te motiveze să investești în educație - 40% reducere la cursurile online de pe platformă și produsele educaționale de e-learning.

Timpul este cel mai mare inamic, așadar, cu oferta de la Global Learning cu siguranță nu vei mai găsi scuze să înveți o limbă străină sau să îți aprofundezi cunoștințele. În ziua de azi, odată cu evoluția tehnologică, ar fi și păcat să nu profităm de aceste facilități pentru a investi și în educația noastră.

De ce să investești în cursurile de limbă străină?

Învățarea unei limbi străine este o activitate serioasă, dar de ce să nu fie și distractivă, în același timp, astfel încât copiii de toate vârstele, dar și adulții să fie motivați să parcurgă întreg cursul? Trebuie menționat că orice cunoștințe de limbi străine deschid noi oportunități în carieră, indiferent de vârstă, dar asigură și accesul la cele mai bune școli din Europa și întreaga lume.

În momentul de față, cunoașterea unei limbi străine este aproape obligatorie, dar partea bună este că oricine poate căpăta noi cunoștințe grație platformelor de e-learning, precum și a cursurilor cu profesori cu experiență.

Acestea fiind spuse, vârsta este un detaliu nesemnificativ, câtă vreme cursurile de engleză sunt predate în manieră creativă. În plus, studiile în domeniu au revelat faptul că plasticitatea creierului nu ține cont de vârstă, deși copiii sunt cei care învață mult mai repede lucruri noi.

poza articol ziar dambovita reality news

În general, părinții știu că studiul limbilor străine este un concept care îi atrage mai puțin pe copii, deși ei sunt dornici și curioși să descopere lumea. În lumea informațională în care trăim, comunicarea, în procesul educativ, este, în primul rând, vizuală și apoi verbală. Copiii se nasc cu dorința de a afla, pun mereu întrebări, pleacă să exploreze mediul, vor să poată orice este normal vârstei: să meargă, să vorbească, să se încalțe și tot așa mai departe.

 

La Global Learning, dragi parinti, copiii învață împlinindu-și aceste dorințe. Pentru că aici este locul unde veți găsi sprijin și multă implicare, astfel încât dvs sau copilului dvs să vă fie mai ușor!

Marele nostru scop este să ajutăm copiii să iubească învățarea! Copilul tău contează! Pentru noi, fiecare elev al nostru contează! Sunt cele 3 concepte fundamentale ale noastre. Pentru acestea, am creat metode educaționale de valoare pentru copii și materiale moderne și frumoase de învățare.

Așadar, avem: Cursuri de limba română, engleză și germană pentru copii și adulți, aflați atât în București cât și în alte localități (prin ONLINE).

Mai exact:

1. Cursuri cu profesor atât la sediu, pentru cei din București, cât și online, pentru cei din țară, acestea sunt meditațiile de limba română, engleză și germană pentru copii și adulți si informatică programare pentru elevi.

2. Creație de soft educațional și alte produse educaționale, cum ar fi: culegeri video, culegeri editate pe hârtie, exerciții și teste interactive, filme de desene animate pentru copii, povești, materiale pentru dezbateri), toate aflate pe platforma noastră, https://www.global-learning.ro/cursuri-online/.

Copiii învață ghidați de un profesor cu multă experiență și dragoste! Ne găsiți aici: https://www.global-learning.ro/.

Global Learning

Educatia – Pasaportul catre o viata mai buna

Va doriti pentru copilul dvs. un profesor care sa ii fie alaturi in procesul de invatare, creand lectii vesele si interesante, aducand idei si situatii noi care sa il motiveze pe copil sa lucreze cu atata placere, incat sa isi doreasca sa nu lipseasca niciodata? Vezi...

Contact

logo white2

E-mail: info@global-learning.ro

Telefon: +40 723 642 817

Adresa: Str. Ion G. Racoțeanu 7A, Sector 3, Bucuresti, Romania, 030891

Back to top

Pentru a oferi servicii mai bune, utilizam cookies. Continuand sa utilizati site-ul nostru, acceptati si sunteti de acord cu Termenii, conditiile si Politica de confidentialitate.