Media

articol editorial web

Sursa articol: editorialweb.ro

La inceputul fiecarui an in invatamantul prescolar, ca educator esti pus/-a in situatia de a alege cursuri optionale pentru copiii din grupa la care predai. Nu intotdeauna este usor sa poti gasi ceva captivant pentru copii si care sa ii multumeasca si pe parintii acestora, fara a implica cheltuieli legate de un profesor care sa tina orele respective.

articol utilis

Sursa articol: utilis.ro

Te uimește capacitatea celor mici de a învăța lucruri noi. În fiecare zi îți demonstrează că știe mult mai multe lucruri decât ai putea crede și îți pune întrebări prin care îți dai seama că prinde din zbor multe informații despre lumea în care trăiește.

Marcat puternic de mediul online, universul său poate fi perturbat și cu informații dăunătoare, de aceea, ca părinte, ești dator să îi canalizezi atenția către lucruri utile dezvoltării lui cognitive.

 

Învățarea primelor propoziții în limba engleză poate fi o provocare pe care o va îmbrățișa cu interes, dacă are o formă distractivă pentru el. 

articol moneypoint

Sursa articol: moneypoint.ro

Copilul tău petrece prea mult timp în fața calculatorului vizionând tot felul de materiale inutile care mai mult pot dăuna decât să îi aducă vreun folos? Te consolezi uneori spunându-ți că o parte dintre cunoștințele lui provin din mediul online și chiar poți fi uimit/-ă de anumite informații pe care ți le transmite. Se spune că generația actuală poate învăța engleza din zbor, doar privind anumite materiale video.

 

adspedia

Sursa articol: adspedia.ro

Ești preocupat de viitorul copilului tău și vrei să îl înscrii din clasa a V-a la o școală mai bună. Cele care nu au ciclu primar în structura lor sau marile colegii condiționează admiterea elevilor în clasa de V-a de promovarea unui examen.

Cu cât școala este cotată mai bine, cu atât concurența este mai mare și, implicit, probele de examen sunt mai dificile. Chiar dacă a avut o învățătoare bună, te întrebi totuși dacă cel mic este pregătit pentru această testare.

 

Calificativele de „bine” și „foarte bine” reflectă și o evaluare a cunoștințelor pe orizontală, comparativ cu performanțele colegilor și este posibil să nu reflecte nivelul de pregătire al elevilor din noua școală.

articol business entrepreneur

Sursa articol: business-entrepreneur.ro

Mulți educatori abordează limba străină în programul de lucru al copiilor, la grădinițe private sau la cele de stat, ca materie opțională. Dacă predarea este adecvată vârstei, cei mici o vor îmbrățișa cu interes, iar părinții acestora vor fi încântați să audă primele cuvinte în limba engleză învățate la grădiniță.

 

Cursul intitulat Primele mele propoziții în limba engleză, de la Global Learning este un pachet de lecții adaptat începătorilor, încă de la vârsta preșcolară. Sub formă de filmulețe de animație cu personaje care îi vor încânta pe copii, cursul este maniera adecvată prin care cei mici își vor însuși primele elemente de vocabular și primele replici în limba engleză, adaptate diferitelor contexte.

reporterliber

Sursa articol: reporterliber.ro

Timpuri și moduri verbale, tipuri de complemente, atribute, probleme de fonetică și, peste toate, fraza, cu tipuri de propoziții, coordonare și subordonare – cum să le reții și să le deosebești pe toate?

Copilul tău va trebui să le stăpânească și să dea un examen cu exerciții pe baza lor. Gândul acesta îți dă coșmaruri și, ca pe orice părinte, ai vrea să faci tot ce îți stă în putință să îl ajuți. Nu poți să dai examenul de capacitate în locul lui și te îndoiești serios că aceasta ar fi o soluție, ba chiar l-ar încurca mai rău.

 

Cursurile de gramatică - limba română de la Global Learning sunt structurate astfel încât să acopere integral programa de examen de la finalul clasei a VIII și să îți ajute copilul să descifreze tainele gramaticii.

Când ar trebui să îți înscrii adolescentul la cursuri suplimentare de limba română?

Tot ciclul gimnazial, încă din clasa a V-a, elevii învață noțiuni noi de gramatică și literatură. Cele de gramatică pun întotdeauna probleme prin abundența temelor care se succed și varietatea lor.

Unele sunt reluate, altele sunt folosite pe tot parcursul gimnaziului și profesorul se așteaptă ca elevul să le stăpânească. Dacă nu au fost înțelese de la prima predare, copilul va dezvolta o teamă și o reținere față de ele și nu va putea aplica noțiunile corect.

Global Learning

Educatia – Pasaportul catre o viata mai buna

Va doriti pentru copilul dvs. un profesor care sa ii fie alaturi in procesul de invatare, creand lectii vesele si interesante, aducand idei si situatii noi care sa il motiveze pe copil sa lucreze cu atata placere, incat sa isi doreasca sa nu lipseasca niciodata? Vezi...

Contact

logo white2

E-mail: info@global-learning.ro

Telefon: +40 723 642 817

Adresa: Str. Ion G. Racoțeanu 7A, Sector 3, Bucuresti, Romania, 030891

Back to top