Interviu Ilinca Popescu frame at 0m40s

Expozitia de pictura Global Learning

Interviu luat de Ilinca Popescu elevei Andra Cristea, iubitoare de culoare și de pictură.

Expoziția de pictură a purtat numele Andra și prietenii ei, fiind un eveniment dedicat pasiunilor elevilor noștri, neluând în considerare altceva în afară  de bucuria lor de a își petrece timpul pictând. Poate au talent, poate vor deveni pictori cândva, sau poate va rămâne totul o activitate frumoasă de timp liber, nu știm asta acum, dar știm ca sunt copii care se bucură să ia pensule și acuarele și să creeze. 

La început a fost gândit ca un eveniment dedicat Andrei Cristea, elevă în clasa a V-a, care și-a petrecut multe ore învățând singură uneori, alteori de la școală,  cum să amestece culori, cum să exprime sentimente, apoi i s-au alăturat prietenii, elevi ai noștri, ai centrul de cursuri Global Learning, care au aflat în timpul orelor noastre despre eveniment și ne-au povestit că și ei petrec timp pictând. Andra i-a invitat pe toți, iar Ilinca Popescu, jurnalistul nostru, a fost prezentă cu microfonul pentru interviuri.

 

 

Mai departe, vă prezentăm următoarele interviuri de la expoziție:

 

Interviu cu Andra

Interviu Andra frame at 1m16s

 

Interviu cu Mihnea

Interviu Mihnea frame at 0m47s

 

Interviu cu Ana

Interviu Ana Petcu frame at 1m15s

 

Interviu cu Sergiu

Interviu Sergiu frame at 0m55s

 

Interviu cu Ana

Interviu Ana Popescu frame at 0m54s

 

Global Learning

Educatia – Pasaportul catre o viata mai buna

Va doriti pentru copilul dvs. un profesor care sa ii fie alaturi in procesul de invatare, creand lectii vesele si interesante, aducand idei si situatii noi care sa il motiveze pe copil sa lucreze cu atata placere, incat sa isi doreasca sa nu lipseasca niciodata? Vezi...

Contact

logo white2

E-mail: info@global-learning.ro

Telefon: +40 723 642 817

Adresa: Str. Ion G. Racoțeanu 7A, Sector 3, Bucuresti, Romania, 030891

Back to top

Pentru a oferi servicii mai bune, utilizam cookies. Continuand sa utilizati site-ul nostru, acceptati si sunteti de acord cu Termenii, conditiile si Politica de confidentialitate.