Ilinca articol

Buna ziua!

Eu sunt Popescu Ilinca, jurnalistul echipei Global Learning.

In urmatoarele saptamani voi lansa un nou articol despre animalele de companie. In acest articol se va afla si  o sectiune speciala pentru animalutele  cursantilor. Aceasta sectiune va cuprinde poze cu animalele de companie si scurte texte care sa  descrie  intamplari amuzante cu patrupezii .

 

Daca vreti sa ajutati  la formarea acestui articol puteti sa-mi trimiteti cu ce vreti sa conrtribuiti  la adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Atentie: in pozele  si textele trimise  trebuie sa se afle numai animalutul de companie si nu trebuie sa contina date personale. Acestea trebuie sa fie trimise pana la data de 5 iunie.

Global Learning

Educatia – Pasaportul catre o viata mai buna

Va doriti pentru copilul dvs. un profesor care sa ii fie alaturi in procesul de invatare, creand lectii vesele si interesante, aducand idei si situatii noi care sa il motiveze pe copil sa lucreze cu atata placere, incat sa isi doreasca sa nu lipseasca niciodata? Vezi...

Contact

logo white2

E-mail: info@global-learning.ro

Telefon: +40 723 642 817

Adresa: Str. Ion G. Racoțeanu 7A, Sector 3, Bucuresti, Romania, 030891

Back to top

Pentru a oferi servicii mai bune, utilizam cookies. Continuand sa utilizati site-ul nostru, acceptati si sunteti de acord cu Termenii, conditiile si Politica de confidentialitate.