Parerile catorva persoane care recomanda cursurile noastre de limbi straine: engleza si germana

Atat eu cat si fetita mea, ne-am dorit, ca ea sa invete limbile germana si engleza, si am descoperit-o acum cativa ani pe Dna Denissa Bularda. Un om minunat care face totul cu si din pasiune.
Copilul meu are ocazia sa invete si sa inteleaga notiunile care lipsesc orelor de la scoala. Dna Bularda are grija ca atmosfera de lucru sa fie atat profesionista, cat si imbinata cu momente de relaxare si buna dispozitie.
Eu pot spune cu certitudine ca, de cand fetita mea merge la cursurile de germana si de engleza, a facut mari progrese. Un lucru foarte important de mentionat este ca doreste sa mearga la aceste cursuri si merge cu drag.
Eu, ca parinte, sunt constienta de importanta cunoasterii limbii engleze si germane, acestea contand foarte mult pentru viitorul fetitei mele, iar marele plus este ca aceste cursuri se fac cu Dna Bularda.
Ideea Doamnei de a face si ateliere de lectura este un lucru grozav. Este locul unde copiii se intalnesc si discuta, intr-o admosfera relaxanta, in engleza sau germana despre cartile alese de ei. Este locul unde isi imbunatatesc nivelul de comunicare dintre ei, este locul ideal unde se poate ajunge la un nivel foarte ridicat de performanta.
Multumesc doamnei profesoare, pentru ideile pe care mereu la are ca sa atraga copiii, pentru pasiunea si grija cu care studiaza cu acestia, pentru tot ceea ce face astfel incat sa transforme necesitatea invatarii acestor materii, intr-un mod de viata absolut necesar pentru viitorul copiilor. Va multumesc!

 Corina Stoica

 

Am privit cu oarecare reticenta, la inceput, cursurile de germana. In definitiv, ca orice parinte, m-am axat pe romana si pe mate. Germana... mai la coada. Cei doi copii pe care ii am, in definitiv, vor da examene la aceste doua materii. Sunt clasa a doua, respectiv a patra. Am mers pe principiul - daca le va placea, daca se va prinde ceva de ei, de ce nu?-. Si uite ca le-a placut, si s-a prins si avem deja doi ani de cand frecventam aceste cursuri. Si vom continua. Cum face doamna? Habar nu am, dar mi-as dori sa regasesc aceeasi apropiere fata de copii si la alti profesori si, totodata, sa regasesc aceeasi atractie fata de alte materii ale copiilor, pe care o regasesc fata de germana.

Tutuianu Cristina

 

Recomand cu cea mai mare căldură...veti gasi: profesionalism,implicare, climat excelent,divertisment si oportunități multiple....si TOTUL LA PRETURI EXTRAORDINARE!! DOMNA PROFESOARA VREM SA VA SPUNEM DOAR:MULTUMIM CA SUNTEȚI ASA CUM SUNTEȚI si ne permitem sa va spunem...VA IUBIM!!!!!

Alina Cojocaru

 

Mi-a placut ce am vazut. Cursuri interactive si distractive. Copii care pot invata limbi straine prin intermediul pasiunilor lor. Am vazut cum un copil a invatat cum sa se exprime si cum sa scrie, scriind o carte despre masinile pe care tot acesta le-a desenat, fiind o mare pasiune de a lui..

Bogdan Patrascu-Arabagian

 

Recomand cu caldura tuturor mamicilor/taticilor, carora le pasa de viitorul copiilor lor !!!

Elena Mihai Schimbeschi

 

Modul de invatare este distractiv, pe intelesul tuturor. Nimic nu ramane neinteles dupa doua ore de pregatire si niciodata nu trebuie sa ne temem sa punem intrebari despre ce nu intelegem. Temele nu sunt niciodata prea grele, iar nivelul la care se invata, se citeste si se scrie este intotdeauna potrivit pentru fiecare. Profesorii sunt pe placul tuturor. Pot fi si prietenii vostri, dar sunt intotdeauna demni de respect si de o valoare nemasurabila. Recomand cu toata caldura aceste cursuri.

Ruth Paun

 

Este cu siguranța cel mai bun loc in care putem învata Engleza și Germana. Copiii sunt atrași de atmosfera de lucru care le permite nu numai asimilare de informații ci și dezvoltare. Copiii așteaptă cu nerăbdare fiecare curs. In aceste timpuri când și copiii au un program foarte aglomerat și epuizant ne dorim ca ei sa aibă parte și de momente plăcute. Aici cu siguranța vezi vedea cum copilul învață cu plăcere și relația cu profesorul este foarte apropiată!!!!

Maria Magdalena Grigore

 

Succes mai departe si asa sa tot fie scoli pentru copii si nepotii nostrii ca sa se schimbe Romania in ce trebuia sa fie de mult!

Cristina Pintea

 

Mod de predare profesionist folosind metode moderne audio si video ,ușor de înțeles . Recomand acest curs celor care vor sa se perfecționeze în studiul limbii germane.

Cristian Rac

 

Cursuri la care și cei mici și cei mari participa cu drag! Multumim Denissa Gabriela Bularda!

Giuliana Dinetti

 

Doamna profesoară Denissa Bularda is a very smart & friendly teacher She receives you with respect and love I'm very happy with here she teaches me Romanian language ❤️❤️
I advise everyone came to her & learning from her!!!

Maram Kridi

 

Va multumesc din suflet pt tot ce m ati invatat! In fiercare zi ma gandesc la dvs, pt ca merg in fiecare zi aici la scoala si am intrat direct in A2 si ma uit la notitele luate de la dvs si imi sunt de mare ajutor si cartea de gramatica pe care mi-ati dat-o e geniala pt ca aici se trece destul de repede peste materie si eu fac suplimentar din ea. Va multumesc din suflet pt tot! Sunteti minunata!

Georgiana Ciobanu

 

Global Learning

Educatia – Pasaportul catre o viata mai buna

Va doriti pentru copilul dvs. un profesor care sa ii fie alaturi in procesul de invatare, creand lectii vesele si interesante, aducand idei si situatii noi care sa il motiveze pe copil sa lucreze cu atata placere, incat sa isi doreasca sa nu lipseasca niciodata? Vezi...

Contact

logo white2

E-mail: info@global-learning.ro

Telefon: +40 723 642 817

Adresa: Str. Ion G. Racoțeanu 7A, Sector 3, Bucuresti, Romania, 030891

Back to top

Pentru a oferi servicii mai bune, utilizam cookies. Continuand sa utilizati site-ul nostru, acceptati si sunteti de acord cu Termenii, conditiile si Politica de confidentialitate.