A venit vara? Super! Inscrie-ti copilul la scoala de vara!

Cateva detalii despre scoala de vara

Modulele de curs Global Learning sunt ideale pentru a învăța si exersa limba engleza într-o maniera distractiva pentru cei mici si interesanta pentru cei mari.

Ei vor participa cu bucurie la fiecare ora si vor crea proiecte si prezentări despre personajele preferate.

Cursul nostru va face ca vacanta sa fie o distracție cu folos.

Cursurile intensive de engleză pentru copii și adolescenți sunt împărțite în module de doua săptămâni. Poți alege unul, două sau chiar toate cele patru module, în funcție de cum iți dorești.

Programul scolii de vara in limba engleza

club de vara in limba engleza

Cursul de engleza intensiv pentru copii se desfășoară in perioada Iulie – August 2017 in serii a cate 2 săptămâni.

Fiecare săptămână cuprinde 5 ședințe a doua sau trei ore fiecare, in functie de dorinta copiilor.

ZiuaOraVarste
Luni - Vineri9:00 – 11:00copii 8-11 ani
 Luni - Vineri11:30 – 14:30elevi 12 – 16 ani

Scoala de vara pentru copii (8-11 ani)

V-ar placea ca, vara aceasta, copiii dumneavoastra sa se distreze, sa isi faca prieteni si, in acelasi timp, sa invete limba engleza impreuna cu alti copii?

Scoala de vara in limba engleza pentru copii va fi un adevarat divertisment cultural, o experiență speciala, o vacanta speciala, club de lectura, filme, joc de rol,  prietenii frumoase!

Scoala de vara pentru elevi (12 ani+)

Pentru elevi, cursurile au la baza teme interesante, vara aceasta am ales Istoria Marii Britanii de la Celți pana astăzi, o alta activitate foarte îndrăgita va fi aceea de a juca o piesa de teatru.

Daca iubesti limba engleza si doresti sa profiti de vacanta de vara pentru a te bucura de lectura si conversație in aceasta limba straina, a descoperi si folosi figuri de stil, a comenta in grup la o ceasca de ceai ceea ce se citeste, a vedea film si teatru, inscrie-te la scoala de vara.

Vei deveni un excelent vorbitor, iti vei imbogati dictia, vocabularul, bagajul de expresii si figuri de stil.

Informatii utile

Prețul unui modul este de 600 de lei. Înscrierea se face prin e-mail la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau prin telefon la  +40 723 642 817.

Acces formular de inscriere la scoala de vara

scoala de vara bucuresti

Global Learning

Educatia – Pasaportul catre o viata mai buna

Va doriti pentru copilul dvs. un profesor care sa ii fie alaturi in procesul de invatare, creand lectii vesele si interesante, aducand idei si situatii noi care sa il motiveze pe copil sa lucreze cu atata placere, incat sa isi doreasca sa nu lipseasca niciodata? Vezi...

Contact

logo white2

E-mail: info@global-learning.ro

Telefon: +40 723 642 817

Adresa: Str. Ion G. Racoțeanu 7A, Sector 3, Bucuresti, Romania, 030891

Back to top

Pentru a oferi servicii mai bune, Global-Learning.ro utilizeaza fisiere cookies. Continuand sa utilizati site-ul nostru, acceptati si sunteti de acord cu Termenii, conditiile si Politica de confidentialitate.