Curs de limba engleza pentru copii

 

Cauti un curs de limba engleza pentru copilul tau in varsta de 6, 7 ani?

Alege grupa noastra de miercuri de la ora 17:30. Sunt cei mai harnici si haiosi pitici de pe planeta cu care spunem povesti, cântăm, vorbim, descriem tablouri, si invatam interactiv limba engleza.

Poti vedea chiar aici cum decurge o astfel de sedință cu ei!

Pentru inscrieri suna acum la +40 723 642 817, sau scrie-ne.

Grupe de varsta 5 - 6 ani si 7 – 8 ani

Daca cei mici vor invata de la o varsta frageda sa vorbeasca limba engleza, aceasta din urma le va deschide calea catre studii inalte, cultura si catre un viitor de succes.

La varste mici copiii asimileaza foarte repede, natural, fara a simti vreun efort sau oboseala. Pare o joaca, insa rezultatele vin repede si raman intiparite bine in bagajul lor de cunostinte.

Invata prin cantece si desene, filme si jocuri si se implica cu entuziasm in tot felul de activitati care ii ajuta sa pronunte corect, sa asimileaze vocabular si gramatica cu o usurinta deosebita.

Copiii care vin la cursul de engleza ajung sa indrageasca atat de mult si limba si cursul, incat asimilarea cunostintelor se face intr-un mod foarte placut pentru cei mici.

Cum este organizat un curs de engleza pentru copii?

Daca doriti sa aflati mai multe informatii despre felul in care se desfasora cursul de engleza pentru copii va invitam sa participati la o LECTIE DE ENGLEZA GRATUITA!

DA, VREAU SA PARTICIP LA O LECTIE DE ENGLEZA GRATUITA!

Mai multe detalii despre curs si structura acestuia

Structura si pretul cursului:

 • 1 sedinta de 90 de minute pe saptamana pentru grupa de 5 ani - 220 lei/luna (4 saptamani)
 • 1 sedinta pe saptamana a 120 de minute pentru grupa de 6 – 7 ani si mai mari de 7 ani - 220 lei/luna (4 saptamani)

Perioada de desfasurare: 1 Septembrie – 30 Iunie. In timpul verii (iulie-august) va punem la dispozitie cursurile scolii de vara.

Locul de desfasurare: cursurile de engleza se desfasoara in Bucuresti, sectorul 3, str. Ion Racoteanu, in apropierea intersectiei dintre Bulevardul Unirii si Calea Traian.

Aceste cursuri de engleza sunt adaptate fiecarui mod de invatare:

Cum sunt copii care invata mai usor prin joc si miscare, unii prin muzica, alti vizual, prin imagini si filme, folosim si noi metode specifice acestor moduri, astfel incat fiecare copil sa se bucure de ceea ce este usor si frumos pentru el pentru a invata vocabular, structuri de baza ale limbii, a-si dezvolta pronuntia si exprimarea libera, imaginatia si creativitatea.

cursuri de limba engleza pentru copii

Orar

 • Engleză pentru Bacalaureat - nivel B2-C1: Marți, 18:30 - 20:30.
 • Copii 5,6,7 ani: Miercuri, 17:30 - 19:00.
 • Copii clasele III, IV: Vineri, 08:00 - 09:50.
 • Copii clasele V, VII: Vineri, 10:00 - 11:50.
 • Copii clasele V și VI: Sâmbătă, 14:00 - 16:00.

Ce include un curs de engleza pentru copii?

 • jocuri didactice si jocuri de interpretare ale unor personaje din povesti;
 • dialoguri;
 • materiale vizuale: imagini, film;
 • material audio;
 • carti de tip manual, de activitati, caiete de lucru;
 • activitati creative;
 • Club de Lectura si Conversatie;

La finalul cursului de engleza pentru copii, se vor evalua cunostintele in cadrul unor “Dialoguri finale” in cadrul carora copiii vor sta de vorba si se vor juca impreuna cu tinerii voluntari care ii vor sprijini de-a lungul intregului an.

In urma acestor dialoguri, fiecare copil va descoperi cat de mult a invatat, cat de curajos si frumos foloseste limba engleza.

Cursurile de engleza se continua si in timpul verii in cadrul scolii de vara, sau clubului de vara, cum le place celor mari sa il numeasca.

Activitatile de vara sunt frumoase, ca de vacanta, un divertisment cultural, lectura, filme, excursii si experimente, astfel incat notiunile de limba engleza sa se pastreze si sa se dezvolte si in timpul vacantei.

Cum va puteti inscrie copilul la cursul de engleza?

Daca v-ati hotarat sa va inscrieti micutul la cursul de engleza pentru copii sau doriti sa aflati mai multe informatii despre acesta, va invitam sa ne contactati la numarul de telefon 0723642817 sau sa utilizati formularul de pe pagina de contact.

Totodata, pentru a afla mai multe detalii va invitam la o lectie GRATUITA de limba engleza. Pentru inscriere, accesati butonul de mai jos si va vom suna noi, in cel mai scurt timp.

INSCRIETI-VA ACUM LA O LECTIA GRATUITA!

* Nota explicativa: cursurile oferite de noi sunt prin definitie meditatii, prin urmare nu veti primi o diploma de absolvire la finalizarea acestora. Daca doriti o certificare va indrumam cu cea mai mare placere catre examenele de diploma ale institutelor de limba straina auditate, cum ar fi British Council, Goethe Institut etc.

Global Learning

Educatia – Pasaportul catre o viata mai buna

Va doriti pentru copilul dvs. un profesor care sa ii fie alaturi in procesul de invatare, creand lectii vesele si interesante, aducand idei si situatii noi care sa il motiveze pe copil sa lucreze cu atata placere, incat sa isi doreasca sa nu lipseasca niciodata? Vezi...

Contact

logo white2

E-mail: info@global-learning.ro

Telefon: +40 723 642 817

Adresa: Str. Ion G. Racoțeanu 7A, Sector 3, Bucuresti, Romania, 030891

Back to top

Pentru a oferi servicii mai bune, utilizam cookies. Continuand sa utilizati site-ul nostru, acceptati si sunteti de acord cu Termenii, conditiile si Politica de confidentialitate.