Cursuri \ Lectii de engleza pentru copii

 

Cauti un curs de limba engleza pentru copilul tau in varsta de 6, 7 ani?

Alege grupa noastra de miercuri de juniori. Sunt cei mai harnici si haiosi pitici de pe planeta cu care spunem povesti, cântăm, vorbim, descriem tablouri, si invatam interactiv limba engleza.

Poti vedea chiar aici cum decurge o astfel de sedință cu ei!

Pentru inscrieri suna acum la +40 723 642 817, sau scrie-ne.

Grupe de varsta 5 - 6 ani si 7 – 8 ani

Sunteti in cautarea unui curs / lectii de limba engleza pentru copii? Ati ajuns exact unde trebuie!

In cadrul cursurilor de limba engleza organizate, il vom sprijini pe micutul dumneavoastra si-i vom oferi in acelasi timp tot suportul necesar pentru a asimila cat mai multe cunostinte in limba engleza.

Daca cei mici vor invata de la o varsta frageda sa vorbeasca limba engleza, aceasta din urma le va deschide calea catre studii inalte, cultura si catre un viitor de succes.

La varste mici copiii asimileaza foarte repede, natural, fara a simti vreun efort sau oboseala. Pare o joaca, insa rezultatele vin repede si raman intiparite bine in bagajul lor de cunostinte.

Ii sprijinim sa lucreze cu bucurie si cu dragoste. Cream o atmosfera calda si prietenoasa, ii motivam si ii indrumam pe calea invatarii astfel incat ei sa ajunga sa se implice singuri intr-o multime de activitati care le imbogatesc cultura si limbajul.

Invata prin cantece si desene, filme si jocuri si se implica cu entuziasm in tot felul de activitati care ii ajuta sa pronunte corect, sa asimileaze vocabular si gramatica cu o usurinta deosebita.

Copiii care vin la cursul de engleza ajung sa indrageasca atat de mult si limba si cursul, incat asimilarea cunostintelor se face intr-un mod foarte placut pentru cei mici.

Pe langa beneficiile de invatare pe care le ofera cursul propriu-zis, micutii dumneavoastra vor beneficia si de participari la clubul de lectura, ceea ce le va spori atat viteza si calitatea invatarii cat si dragostea de lectura si de carte.

Intr-un timp foarte scurt micutii dumneavoastra vor ajunge sa comunice liber si corect in limba engleza.

Cum este organizat un curs de engleza pentru copii?

Daca doriti sa aflati mai multe informatii despre felul in care se desfasora cursul de engleza pentru copii va invitam sa participati la o LECTIE DE ENGLEZA GRATUITA!

DA, VREAU SA PARTICIP LA O LECTIE DE ENGLEZA GRATUITA!

Mai multe detalii despre curs si structura acestuia

Structura si pretul cursului:

 • Sedinta individuala: 80 lei / sedinta, se va plati la fiecare sedinta.

sau

 • 1 sedinta de 90 de minute pe saptamana pentru grupa de 5 ani - 280 lei/luna (4 saptamani)

sau

 • 1 sedinta pe saptamana a 120 de minute pentru grupa de 6 – 7 ani si mai mari de 7 ani - 280 lei/luna (4 saptamani)

sau

 • Pachete semestriale 1250 lei / semestru (250 lei / luna) - oferta valabila doar pentru cei care se inscriu la data de 1 septembrie.

Perioada de desfasurare: 1 Septembrie – 30 Iunie. 

Fiecare semestru dureaza 5 luni:

- semestrul întai, de toamna-iarna, 01.09.2020 – 29.01.2021

- semestrul al doilea 01.02.2021 - 30.06.2021.

In cazul in care inscrierea se face dupa luna septembrie, din octombrie incolo, primul semestru se va plati lunar: cu abonament lunar de 280 de lei pe luna sau fiecare sedinta in parte, 80 lei / sedinta, urmand ca al doilea semestru sa poata fi achizitionat ca pachet întreg 1250 lei/semestru (250 lei / lună)

Pachetele semestriale se pot plati, la cerere, si in doua transe:

- prima transa, 50%, in primele 3-4 zile lucratoare ale fiecarui semestru

- a doua transa, 50%, în prima saptamana a lunii noiembrie 2020 pentru semestrul intai si in prima saptamana a lunii aprilie 2021 pentru semestrul al doilea.

In timpul verii (iulie-august) va punem la dispozitie cursurile scolii de vara.

Locul de desfasurare: cursurile de engleza se desfasoara in Bucuresti, sectorul 3, str. Ion Racoteanu, in apropierea intersectiei dintre Bulevardul Unirii si Calea Traian.

Aceste cursuri de engleza sunt adaptate fiecarui mod de invatare:

Cum sunt copii care invata mai usor prin joc si miscare, unii prin muzica, alti vizual, prin imagini si filme, folosim si noi metode specifice acestor moduri, astfel incat fiecare copil sa se bucure de ceea ce este usor si frumos pentru el pentru a invata vocabular, structuri de baza ale limbii, a-si dezvolta pronuntia si exprimarea libera, imaginatia si creativitatea.

cursuri de limba engleza pentru copii

Orar

 • Marți, 08:00 - 10:00, copii 11,12,13 ani
 • Marți, 14:00 - 15:30, copii 5-6 ani
 • Miercuri, 16:00 - 18:00, copii 13-14 ani
 • Miercuri, 18:00 - 19:30, copii 8-9 ani
 • Sâmbătă, 14:00 - 16:00, copii 10-11 ani

Ce include un curs de engleza pentru copii?

 • jocuri didactice si jocuri de interpretare ale unor personaje din povesti;
 • dialoguri;
 • materiale vizuale: imagini, film;
 • material audio;
 • carti de tip manual, de activitati, caiete de lucru;
 • activitati creative;
 • Club de Lectura si Conversatie;

La finalul cursului de engleza pentru copii, se vor evalua cunostintele in cadrul unor “Dialoguri finale” in cadrul carora copiii vor sta de vorba si se vor juca impreuna cu tinerii voluntari care ii vor sprijini de-a lungul intregului an.

In urma acestor dialoguri, fiecare copil va descoperi cat de mult a invatat, cat de curajos si frumos foloseste limba engleza.

Cursurile de engleza se continua si in timpul verii in cadrul scolii de vara, sau clubului de vara, cum le place celor mari sa il numeasca.

Activitatile de vara sunt frumoase, ca de vacanta, un divertisment cultural, lectura, filme, excursii si experimente, astfel incat notiunile de limba engleza sa se pastreze si sa se dezvolte si in timpul vacantei.

Cum va puteti inscrie copilul la cursul de engleza?

Daca v-ati hotarat sa va inscrieti micutul la cursul de engleza pentru copii sau doriti sa aflati mai multe informatii despre acesta, va invitam sa ne contactati la numarul de telefon 0723642817 sau sa utilizati formularul de pe pagina de contact.

Totodata, pentru a afla mai multe detalii va invitam la o lectie GRATUITA de limba engleza. Pentru inscriere, accesati butonul de mai jos si va vom suna noi, in cel mai scurt timp.

INSCRIETI-VA ACUM LA O LECTIA GRATUITA!

Imagine formular de inscriere curs

* Nota explicativa: cursurile oferite de noi sunt prin definitie meditatii, prin urmare nu veti primi o diploma de absolvire la finalizarea acestora. Daca doriti o certificare va indrumam cu cea mai mare placere catre examenele de diploma ale institutelor de limba straina auditate, cum ar fi British Council, Goethe Institut etc.

Global Learning

Educatia – Pasaportul catre o viata mai buna

Va doriti pentru copilul dvs. un profesor care sa ii fie alaturi in procesul de invatare, creand lectii vesele si interesante, aducand idei si situatii noi care sa il motiveze pe copil sa lucreze cu atata placere, incat sa isi doreasca sa nu lipseasca niciodata? Vezi...

Contact

logo white2

E-mail: info@global-learning.ro

Telefon: +40 723 642 817

Adresa: Str. Ion G. Racoțeanu 7A, Sector 3, Bucuresti, Romania, 030891

Back to top

Pentru a oferi servicii mai bune, utilizam cookies. Continuand sa utilizati site-ul nostru, acceptati si sunteti de acord cu Termenii, conditiile si Politica de confidentialitate.