Cursuri / lectii de germana pentru copii

 

De ce sa-ti dai copilul la lectii de limba germana pentru copii? Afla acum!

Limba germana vorbita fluent si corect le poate deschide copiilor calea catre studii inalte, cultura si catre un viitor de succes.

La varste mici copiii asimileaza foarte repede, natural, fara a simti vreun efort sau oboseala.

Pare o joaca, insa rezultatele vin repede si raman intiparite bine in bagajul lor de cunostinte.

Invata prin cantece si desene, filme si jocuri si se implica cu entuziasm in tot felul de activitati care ii ajuta sa pronunte corect, sa asimileaze vocabular si gramatica cu o usurinta deosebita.

Copiii care vin la cursul de germana pentru copii ajung sa indrageasca atat de mult si limba si cursul, incat lucreaza cu placere pagini intregi, vad filme, creaza cartonase, lectii, afise, articole, au entuziasm si rezultate.

Noi adaptam cursul de germana fiecarui mod de invatare.

Sunt copii care invata mai usor prin joc si miscare, unii prin muzica, altii vizual, prin imagini si filme, de aceea folosim si noi metode specifice acestor moduri, astfel incat fiecare copil sa se bucure de ceea ce este usor si frumos pentru el pentru a invata vocabular, structuri de baza ale limbii, a-si dezvolta pronuntia si exprimarea libera, imaginatia si creativitatea.

 

Cum este organizat un curs de limba germana pentru copii?

Daca doriti sa aflati mai multe informatii despre felul in care se desfasora cursul de germana pentru copii va invitam sa participati la o LECTIE DE GERMANA GRATUITA!

 

DA, VREAU SA PARTICIP GRATUIT LA UN CURS DE GERMANA

Structura si pretul cursului:

 • Grupe de varsta pentru care se organizeaza cursul de germană pentru copii: 5 - 6 ani si 7 - 8 ani;
 • Sedinta individuala: 80 lei / sedinta, se va plati la fiecare sedinta. 

sau

 • 1 sedinta de 90 de minute pe saptamana pentru grupa de 5 – 6 ani - 280 lei/luna (4 saptamani);

sau

 • 1 sedinta de 120 pe saptamana de minute pentru grupa de 7 – 8 ani - 280 lei/luna (4 saptamani).

sau

 • Pachete semestriale 1250 lei / semestru (250 lei / luna) - oferta valabila doar pentru cei care se inscriu la data de 1 septembrie.

Program Cursuri

Metode de invatare utilizate:

 • jocuri didactice si jocuri de interpretare ale unor personaje din povesti si dialoguri;
 • materiale vizuale: imagini, filme;
 • material audio;
 • carti de tip manual si de lectura;
 • activitati creative;
 • Club de lectura si conversatie.

Dialoguri finale

Cursuri de limba germana pentru copii

La finalul cursului, se vor evalua cunostintele in cadrul unor “Dialoguri finale” in cadrul carora copiii vor sta de vorba si se vor juca impreuna cu tinerii voluntari care ii vor sprijini de-a lungul intregului an.

In urma acestor dialoguri, fiecare copil va descoperi cat de mult a invatat, cat de curajos si frumos foloseste limba germana.

Cursurile de germana se continua si in timpul verii in cadrul scolii de vara, sau clubului de vara, cum le place celor mari sa il numeasca.

Activitatile de vara sunt frumoase, ca de vacanta, un divertisment cultural, lectura, filme, excursii si experimente, astfel incat notiunile de limba germana sa se pastreze si sa se dezvolte si in timpul vacantei.

 

Perioada de desfasurare: 12 septembrie – 30 iunie. In timpul verii (iulie-august) va punem la dispozitie cursurile scolii de vara. Locul de desfasurare: cursurile de germana se desfasoara in Bucuresti, sectorul trei, in apropierea intersectiei dintre Bulevardul Unirii si Calea Traian.

 

Cum va inscrieti la cursuri (lectii) de germana?

Daca doriti sa ne cunoasteti, va invitam la o lectie GRATUITA de limba germana. Pentru inscriere, accesati butonul de mai jos si va vom suna noi, in cel mai scurt timp.

 Imagine formular de inscriere curs

CLICK AICI PENTRU INSCRIERE GRATUITA + LECTIE DE GERMANA GRATUITA

 

* Nota explicativa: cursurile oferite de noi sunt prin definitie meditatii, prin urmare nu veti primi o diploma de absolvire la finalizarea acestora. Daca doriti o certificare va indrumam cu cea mai mare placere catre examenele de diploma ale institutelor de limba straina auditate, cum ar fi British Council, Goethe Institut etc.

Global Learning

Educatia – Pasaportul catre o viata mai buna

Va doriti pentru copilul dvs. un profesor care sa ii fie alaturi in procesul de invatare, creand lectii vesele si interesante, aducand idei si situatii noi care sa il motiveze pe copil sa lucreze cu atata placere, incat sa isi doreasca sa nu lipseasca niciodata? Vezi...

Contact

logo white2

E-mail: info@global-learning.ro

Telefon: +40 723 642 817

Adresa: Str. Ion G. Racoțeanu 7A, Sector 3, Bucuresti, Romania, 030891

Back to top

Pentru a oferi servicii mai bune, utilizam cookies. Continuand sa utilizati site-ul nostru, acceptati si sunteti de acord cu Termenii, conditiile si Politica de confidentialitate.