Denissa Gabriela Bularda este profesor cu o experiență de peste douăzeci și cinci de ani, lucrând atât în învățământul de stat, în primii ani ai carierei, cât și în cel privat.

Domnia sa pregătește cu iubire și dăruire generații de elevi care iau examene cu rezultate excelente, sunt premiați și foarte încrezători în forțele și calitățile lor.

Pentru aceasta, observă cu atenție problemele și nevoile elevilor din fața sa.

Nefiind adepta principiului “elevul e de vină” sau “sistemul este prost“, Denissa Bularda este o creatoare de metode și produse educaționale, materiale diferite și moderne care să sporească curiozitatea elevilor și plăcerea de a învăța.

Pentru elevii de vârstă mică, Denissa Bularda creează personaje și povești în mai multe limbi, cărți audio și desene animate, lecții video și jocuri. Astfel încurajează joaca, distracția și veselia. “Jucați-vă, intrați în lumea poveștilor, apoi creați voi!” Copiii nici nu realizează când învață. Materia este ca o poveste.

Folosind tehnologia modernă, a realizat propria platformă online de cursuri, prin care sunt oferite  atât informații cât și prilejul de a exersa și aprofunda materia prin exerciții.

Tot pentru exersarea cunoștințelor, Denissa Bularda a creat culegerea de limbă engleză, dedicată celor care susțin testarea pentru clasa a V-a, secția intensiv  engleză.

Conferă prin această modalitate sugestii de variante și modele de subiecte pentru  admitere.

Printr-o metodă atractivă și accesibilă, culegerea abordează punctele necesare susținerii examenului.

De asemenea, a creat cartea Timpurile Limbii Engleze (este disponibilă doar în varianta pdf), o carte bine elaborată, care oferă o multitudine de informații, explicate, cu exemple și exerciții pentru a pune la punct tot ceea ce este neclar. 

Puteți găsi și cursul aferent cărții aici: 

English Tenses

Cărți (o parte în format tipărit, o parte în format digital epub/pdf):

Limba Engleza admiterea in clasa a 5 a cu engleza intensiv Denissa BulardaEnglish Verb Tenses Denissa Bulardacoperta modele romana

story of the three little ones first part Die Ger drei Kleinen erster Teil The Denissa Bulardacoperta Hammy eng rocoperta Hammy germ ro

 

Iată și o parte din cursurile online:

English TensesEnglish Conditionals

 

Admitere in clasa a VaAdmitere in clasa a V a engleza intensiv

 

Pre A1 Starters English Course Part I 1Pre A1 Starters English Course Part II

 

Primele mele propozitii in limba englezaMy first sentences in English German I

 

 

Mai multe cursuri aici:

banner cursuri 2022

 

Global Learning

Educatia – Pasaportul catre o viata mai buna

Va doriti pentru copilul dvs. un profesor care sa ii fie alaturi in procesul de invatare, creand lectii vesele si interesante, aducand idei si situatii noi care sa il motiveze pe copil sa lucreze cu atata placere, incat sa isi doreasca sa nu lipseasca niciodata? Vezi...

Contact

logo white2

E-mail: info@global-learning.ro

Telefon: +40 723 642 817

Adresa: Str. Ion G. Racoțeanu 7A, Sector 3, Bucuresti, Romania, 030891

Back to top

Pentru a oferi servicii mai bune, utilizam cookies. Continuand sa utilizati site-ul nostru, acceptati si sunteti de acord cu Termenii, conditiile si Politica de confidentialitate.